MarktPlaza

Citroën C4 Cactus - 1.2 Turbo 110pk PureTech One-Tone Navigsatie / 17inch / Bluetooth / Airco-ECC

517x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2017 - mrt 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 205 Nm
GVW: 1.565 kg
Afmetingen (LxBxH): 417 x 173 x 154 cm
Wielbasis: 260 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 9,3 s
Topsnelheid: 188 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 100 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Kooiman Basis pakket (zonder meerprijs): De prijzen van een occasion bij Autobedrijf Kooiman zijn altijd inclusief het Kooiman Basis pakket :- Afleverinspectie ( vitale delen, vloeistoffen controleren & eindcontrole)- Nieuwe APK keuring- Tenaamstelling kenteken- NAP certificaat
- Kooiman Comfort pakket (€ 495): Kooiman Comfort pakket tot 1300cc : € 495,-- Kooiman comfort pakket ( extra t.o.v. basispakket ) Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema van fabrikant Nieuw set matten Halve tank brandstof 6 maanden Bovag garantie Gratis vervangend vervoer tijdens garantie werkzaamheden
- Kooiman Premium pakket (€ 250): - Kooiman Premium pakket € 250,- meerprijs en extra t.o.v. Comfort pakket, motorinhoud tot 1300cc.12 maanden Cargarantie Volle tank brandstof Gratis zomer- en winterinspectie 1 jaar gratis opslag van zomer- en winterbanden 1 jaar gratis mobiliteitshulp onderweg ( bij afsluiten Kooiman verzekering )
= Aanvullende opties en accessoires =
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Extra getint glas
- Lichtmetalen velgen 17"
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- 6-luidsprekers
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Emissienorm euro 6 - 100 gr/km
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
De krachtige lijnen van deze SUV springen direct in het oog. Dit is een Citroën C4 Cactus uit 2017 die 71422 kilometer heeft gelopen. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige driecilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, dakreling, aluminium dakrailing, extra getint glas, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem en het navigatiesysteem. Want in deze Citroën bedient u ze vanaf het stuurwiel. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Het luxeniveau in deze Citroën is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Met verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter is deze Citroën helemaal compleet.
Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.