MarktPlaza

Peugeot 2008 - 1.2 Turbo 110pk PureTech Allure AUTOMAAT Navigatie / Camera / Bluetooth / Trekhaak

480x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: mei 2016 - jul 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 205 Nm
GVW: 1.690 kg
Afmetingen (LxBxH): 416 x 174 x 157 cm
Wielbasis: 254 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 9,9 s
Topsnelheid: 188 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
CO2 uitstoot: 110 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Kooiman Basis pakket (zonder meerprijs): De prijzen van een occasion bij Autobedrijf Kooiman zijn altijd inclusief het Kooiman Basis pakket :- Afleverinspectie ( vitale delen, vloeistoffen controleren & eindcontrole)- Nieuwe APK keuring- Tenaamstelling kenteken- NAP certificaat
- Kooiman Comfort pakket (€ 495): Kooiman Comfort pakket tot 1300cc : € 495,-- Kooiman comfort pakket ( extra t.o.v. basispakket ) Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema van fabrikant Nieuw set matten Halve tank brandstof 6 maanden Bovag garantie Gratis vervangend vervoer tijdens garantie werkzaamheden
- Kooiman Premium pakket (€ 250): - Kooiman Premium pakket € 250,- meerprijs en extra t.o.v. Comfort pakket, motorinhoud tot 1300cc.12 maanden Cargarantie Volle tank brandstof Gratis zomer- en winterinspectie 1 jaar gratis opslag van zomer- en winterbanden 1 jaar gratis mobiliteitshulp onderweg ( bij afsluiten Kooiman verzekering )
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achteruitrijcamera
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- DAB ontvanger
- Kleur wit
- Navigatiesysteem full map
- Pack Connect
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Telefoonintegratie premium
- Trekhaak afneembaar
- 6-luidsprekers
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Connected services
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Emissienorm euro 6 - 110 gr/km
- Hill hold functie
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor adaptief
- Multifunctioneel lederen stuurwiel
- Stuur verstelbaar
Met een SUV als deze hebt u een praktische en ruime auto, maar tegelijk biedt hij ook comfort en rijplezier. Het is een Peugeot 2008 die 33437 kilometer heeft gelopen, hij is van het bouwjaar 2017. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Verder is de Peugeot uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, getint glas, led-achterlichten, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de dab-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met connected drive services heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Het luxeniveau in deze Peugeot is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.