MarktPlaza

Mini Mini One - CABRIO PEPPER

513x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Het is een auto die er nog jaren tegenaan kan, deze MINI One die 68102 kilometer op de teller heeft staan. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Bij de uitrusting van deze MINI horen onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. De uitrusting van deze MINI is met met startonderbreker, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter behoorlijk compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze MINI in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?