MarktPlaza

Mercedes-Benz S-klasse - 350 - Orig NL - Soft Close - Airmatic - Keyless

276x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Bandenmaat: 245/45 R18
GVW: 2.340 kg
Afmetingen (LxBxH): 504 x 186 x 144 cm
Wielbasis: 297 cm
Acceleratie (0-100): 7,6 s
Topsnelheid: 246 km/u
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 11,1 l/100km (1 op 9,0)
Brandstofverbruik in de stad: 16,4 l/100km (1 op 6,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 8,1 l/100km (1 op 12,3)
CO2 uitstoot: 266 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 248 - 279 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Adaptief demping systeem
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side achter
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- AMG-styling
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Automatische niveauregeling
- Autotelefoon
- Buitenspiegel(s) automatisch dimmend
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfortzetels met elektrische verstelling
- Comfortzetels met geheugen
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch transparant schuif-/kanteldak
- Elektrisch zonnescherm achterruit
- Elektronische remkrachtverdeling
- Isofix bevestiging voor kinderzitjes
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Lichtmetalen velgen 18"
- Luchtvering
- Metallic lak
- Motorrestwarmte-installatie
- Parkeersensor achter
- Verstelbare stuurkolom
- Xenon koplampen en koplampreiniging
| Origineel Nederlands | Lage kilometerstand | Youngtimer | Airmatic luchtvering | Soft-close | Command navigatie | Elektrische trekhaak | Multi-contourzetels | Massagefunctie | 18” Originele AMG | Key-less | 2004 | 147.460 km | EUR 9.900 |
Mercedes-Benz S-klasse S350 Prestige (245pk)
Als jouw merknaam een bekende spreuk heeft weten te bemachtigen dan heb je het wel echt goed gedaan. ,,De Mercedes onder de…’’ wie kent hem niet. De S-klasse was echter de Mercedes onder de Mercedes-Benz-en. Inmiddels 15 jaar oud, maar van de echt mooie en nette exemplaren straalt de klasse er nog iedere dag vanaf. De S-klasse was van een ongekend hoge kwaliteit. Alle bedieningsknoppen, de werking van de elektronica, het werkt na al die jaren nog even verfijnd.
Deze S-klasse is voorzien van de toen nieuwe 350 benzinemotor. Hij volgde de bekende 320 op. De 350 is een 3.7 V6 met 180kW (245pk). Een uiterst betrouwbare en sterke motor die in staat is de S-klasse een topsnelheid van 246 km/h te geven. En in slechts 7,6 s spurt de limousine naar 100 km/h. Dat zijn serieuze cijfers. Zeker als je bedenkt dat de auto inmiddels 15 jaar oud is. De combinatie van deze prestaties en het comfort is een klasse apart. De auto presteert ogenschijnlijk moeiteloos. De automaat schakelt voortreffelijk door de verzetten en het geluid binnenin de koets is er nauwelijks.
Dit exemplaar werd origineel in Nederland geleverd door merkdealer Van Kooy. In al die jaren heeft hij slechts 147.460 km gereden. Vanzelfsprekend volledig aantoonbaar middels een RDW Tellerrapport. Aan alles is te merken dat de auto met grote liefde en zorg behandel en bereden is. Geen lakbeschadigingen en het interieur is welhaast als nieuw. Wel begint er roestvorming – zij het minimaal - te ontstaan onderaan de voorschermen.
Een S-klasse beschikt uiteraard over alle luxe die je je maar kunt wensen. De nieuwprijs van toen EUR 112.467 moet natuurlijk wel gerechtvaardigd zijn. Dit is de Prestige uitvoering. Uitgevoerd in Briljant Zilver metallic (744U) met Anthrazite leder (271A) en de sierlijsten zijn uitgevoerd in Chest Nut. Het stuurwiel is deels in leder en deels in hout uitgevoerd. Erg chique.
De stoelen zijn de befaamde multi-countour stoelen. Veelvoudig elektrisch verstelbaar, voorzien van verwarming, opblaasbare luchtcompartimenten en massagefunctie. Deze zetels waardeer je gegarandeerd. De portieren sluiten zelfstandig door het soft-close systeem en het af fabriek schuif-/ kanteldak is erg prettig. Dit is één van de laatst geleverde S-klasse’s van dit type en daarmee dus een facelift. De grote heldere koplampen met bi-xenon verlichting, speciale achterlichtunits en het interieur zijn behoorlijk modern. Het Command systeem voorziet in audio, navigatie met 3D kaartweergave (uniek in die jaren|) en zelfs bluetooth. U bediend het systeem tevens vanaf de knoppen op het stuurwiel. Op het display tussen de tellers wordt alle informatie weergegeven. De S beschikt verder over key-less entry en ook het starten van de V6 gaat met eem druk op de knop. Deze knop zit schitterend – en praktsich – verstopt in de pookknop. Een onmisbare optie is het Airmatic systeem. Luchtvering dus. Het zorgt voor ontzettend veel Comfort en het onderstel en het karakter is instelbaar middels de knoppen op het dashboard. De achter passagiers beschermen zich eventueel tegen de zon met de elektrische zonnerollo.
Eigenlijk vinden wij het vloeken, maar voor de liefhebber. Deze Benz heeft een elektrische trekhaak. Met het overhalen van de hendel komt de trekhaak onder de achterbumper vandaan. Gelukkig volledig uit het zicht wanneer ingeklapt.
Alle documentatie is voorhanden. U ontvangt een RDW Tellerrapport bij aflevering. Het onderhoudsboekje is afgestempeld. De volgende servicebeurten zijn ons bekend:
08/01/2004 0 km
19/04/2005 31.223 km
09/09/2008 94.310 km
17/04/2009 124.411 km
23/07/2009 136.887 km
03/09/2013 140.684 km
07/07/2019 143.011 km
Omdat de S-klasse de laatste jaren zeer weig gebruikt werd is er een originele Mercedes-Benz druppellader geplaatst in de kofferbak. Mooi detail.
Wij nodigen u graag uit deze unieke Mercedes-Benz S350 te komen bezichtigen. Een origineel Nederlands geleverd exemplaar met zo’n lage kilometerstand wordt zeldzaam. Door de leeftijd van 15 jaar is het inmiddels een youngtimer geworden en dus erg interessant voor de ondernemer.
Inruil mogelijk
Wij ruilen je huidige auto (of motor) graag in. Voor een correcte taxatie ontvangen we graag duidelijke informatie en foto’s.
Jurjens Automotive is ontstaan uit pure passie voor auto’s. Wij zijn gevestigd in een splinternieuw pand in Meppel, centraal gelegen dichtbij de snelweg en op slechts 15 minuten rijden van Zwolle. Wij ontvangen jou graag in onze showroom.
Onze voorraad bestaat voornamelijk uit occasions die net even iets extra’s hebben ten opzichte van de aangeboden massa. Wij begrijpen als geen ander dat een auto naast eventuele praktische eigenschappen ook zeker enige emotie mag oproepen.
Wij staan achter onze occasions. Van alle occasions wordt de kilometerstand gecontroleerd. Je ontvangt altijd een RDW Tellerrapport. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er een sluitende onderhoudshistorie aanwezig is. Mocht je nog meer zekerheid willen dan staan wij altijd open voor een onafhankelijke aankoopkeuring door bijvoorbeeld een dealerbedrijf of Mijn Autocoach.
Wil je nog meer zekerheid. Kijk dan eens naar onze garantie pakketten en de voorwaarden. U vindt deze op www.jurjensautomotive.nl.
Jij bent meer dan welkom. Alvorens je ons bezoekt stellen wij het op prijs dat je eerst een afspraak maakt zodat we jou alle aandacht kunnen geven.
Ons bezoekadres en contactgegevens zijn
Jurjens Automotive
Setheweg 14d
7942 LB Meppel
Telefoonnummer 0522 855 885
WhatsApp 06 41 822 882
Mail info@jurjensautomotive.nl
Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag 12:30 – 17:30
Donderdag 9:00 – 17:30
Vrijdag 9:00 – 17:30
Zaterdag 9:00 – 16:00
Bezoek buiten openingstijden – eventueel ook ’s avonds – graag bellen voor overleg.
Check voor meer informatie over ons, de laatste nieuwtjes en speciale reportages ook onze website www.jurjensautomotive.nl en onze Social Media kanalen.
Vriendelijke groet,
Menno Jurjens