MarktPlaza

Jaguar XK8 - 4.0 V8 Coupé - Orig NL - Harman Kardon - Ice Blue

920x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 4 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Bandenmaat voor: 245/45 R18
Bandenmaat achter: 255/45 R18
GVW: 2.010 kg
Wielbasis: 259 cm
Acceleratie (0-100): 6,7 s
Topsnelheid: 250 km/u
Interieurkleur: Zwart
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 224 - 252 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag passagier
- Audio-installatie
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Cd-wisselaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Classic-interior-package
- Cold-climate-package
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Halogeen mistlampen
- Houtafwerking interieur
- Memory-package
- Metallic lak
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Premium-sound-package
- Sport-interior-package
- Sportvelgen
- Stuur verstelbaar
- Verwarmde voorruit
- Voorstoelen verwarmd
| Origineel Nederlands | Ice Blue | Harman/ Kardon | Ebony leder | Voorruitverwarming | Ketting modificatie | 294pk | 1997 | 202.881 km | EUR 11.450 |
Jaguar XK8 X100 4.0 V8 Coupé (294pk)
De Jaguar XK8 – een volbloed sportwagen van Britse makelij – deelde het platform met de Aston Martin DB7. Er zijn ook vele overeenkomsten. De XK-series – of X100 voor de vakidioten – werd gepresenteerd in 1996 op de Autosalon van Geneve onthuld. Dit is dan ook één van de eerste exemplaren in Nederland. De origineel geleverde XK’s worden inmiddels zeldzaam.
Je vindt hem prachtig of juist niet, maar indrukwekkend is hij zeker. De brede, hoge heupen ronden zich en vormen een brute achterzijde. Direct opvallend vanachter is het brede schoeisel. De lage daklijn en de lange motorkap scheppen verwachtingen. Verwachtingen over de potentie. Potentie is er zeker. In het vooronder ligt de bekende 4.0 V8. Buiten het fantastische gebrul van de V8 bij accelereren weet de XK serieuze cijfers neer te zetten. De topsnelheid is begrensd op 249 km/h en in slechts 6,7s schiet de naald van de snelheidsmeter langs 100 op de schitterende ronde klokken. Over het interieur gesproken. Van binnen is het – buiten de lange zichtlijn over de motorkap en de lage daklijn – alles behalve sportief. De XK voelt eerder als een luxe XJ. Voortreffelijke sportzetels in Ebony leder met elektrische verstelling, memory en verwarming, climate control, voorruitverwarming, cruise control, een origineel Harman/ Kardon audiosysteem met subwoofer en overdadig veel houtwerk. Kortom gewoon luxe. De XK is tijdloos en stijlvol. Stijlvol en uniek. Want slechts zelden werd de XK geleverd in Ice Blue. Een geweldige combinatie met zwart lederen bekleding. Erg fraai.
Aangezien dit een origineel Nederlands geleverd exemplaar is kunnen we de volledige kilometerhistorie nagaan. U ontvangt een RDW Tellerrapport om de juistheid te garanderen. Van de Jaguar is ons bekend dat hij de kettingmodificatie heeft gehad. Zelf hebben wij de veel voorkomende ABS pomp vervangen. Dit is een bekend probleem en bij dit exemplaar dus reeds vervangen.
Tevens zijn de multi-riemen vervangen, is er een nieuwe condensor geplaats en de airco opnieuw afgevuld. Tevens hebben wij de auto een servicebeurt gegeven waarbij onder meer olie en oliefilter vervangen zijn. Dit is uitgevoerd bij 202.850 km.
De Jaguar XK is een chique en tijdloze verschijning. Origineel Nederlands geleverd en technisch uitstekend onderhouden. Met deze sportcoupé rijdt u echt iets unieks.
Inruil mogelijk
Wij ruilen je huidige auto (of motor) graag in. Voor een correcte taxatie ontvangen we graag duidelijke informatie en foto’s.
Jurjens Automotive is ontstaan uit pure passie voor auto’s. Wij zijn gevestigd in een splinternieuw pand in Meppel, centraal gelegen dichtbij de snelweg en op slechts 15 minuten rijden van Zwolle. Wij ontvangen jou graag in onze showroom.
Onze voorraad bestaat voornamelijk uit occasions die net even iets extra’s hebben ten opzichte van de aangeboden massa. Wij begrijpen als geen ander dat een auto naast eventuele praktische eigenschappen ook zeker enige emotie mag oproepen.
Wij staan achter onze occasions. Van alle occasions wordt de kilometerstand gecontroleerd. Je ontvangt altijd een RDW Tellerrapport. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er een sluitende onderhoudshistorie aanwezig is. Mocht je nog meer zekerheid willen dan staan wij altijd open voor een onafhankelijke aankoopkeuring door bijvoorbeeld een dealerbedrijf of Mijn Autocoach.
Wil je nog meer zekerheid. Kijk dan eens naar onze garantie pakketten en de voorwaarden. U vindt deze op www.jurjensautomotive.nl.
Jij bent meer dan welkom. Alvorens je ons bezoekt stellen wij het op prijs dat je eerst een afspraak maakt zodat we jou alle aandacht kunnen geven.
Ons bezoekadres en contactgegevens zijn
Jurjens Automotive
Setheweg 14d
7942 LB Meppel
Telefoonnummer 0522 855 885
WhatsApp 06 41 822 882
Mail info@jurjensautomotive.nl
Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag 12:30 – 17:30
Donderdag 9:00 – 17:30
Vrijdag 9:00 – 17:30
Zaterdag 9:00 – 16:00
Bezoek buiten openingstijden – eventueel ook ’s avonds – graag bellen voor overleg.
Check voor meer informatie over ons, de laatste nieuwtjes en speciale reportages ook onze website www.jurjensautomotive.nl en onze Social Media kanalen.
Vriendelijke groet,
Menno Jurjens