MarktPlaza

Jaguar Sovereign - 3.2 XJ XJ6 - Orig NL - 2e eig - KOOPJE

258x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 4 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Achterwielaandrijving
GVW: 2.220 kg
Afmetingen (LxBxH): 502 x 180 x 131 cm
Wielbasis: 287 cm
Acceleratie (0-100): 9,4 s
Topsnelheid: 223 km/u
Interieurkleur: Ivoor
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 3 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 245 - 276 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag passagier
- Dashcam
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch schuifdak
- Metallic lak
| Origineel Nederlands | 2 eigenaren | Youngtimer | Kingfisher Blue | Ivory leder | Climate control | Cruise control | Sunroof | 1994 | 216.336 km | EUR 2.900 |
Jaguar Sovereign 3.2
Deze Jaguar XJ Sovereign is voorzien van de 3.2 6 cilinder met 211pk. Het betreft een origineel Nederlands geleverd exemplaar en het unieke is dat de auto slechts twee eigenaren heeft gehad. De eerste particuliere eigenaar reed hem tot 2012 en wij ruilden de Jaguar onlangs in van de tweede eigenaar. Het is een Sovereign uitvoering in de fraaie kleurstelling Kingfisher Blue met Ivory lederen interieur en Burr Walnut sierlijsten. De Sovereign is de zeer luxe uitgevoerde versie van de XJ met de gepolijste Diamond Turned velgen, de chromen sierlijsten en naast de luxe zaken zoals climate control, elektrische ramen en spiegels en origineel geïntegreerde audiosysteem is de Sovereign uitgerust met volledig elektrische verstelbare zetels met memory, sunroof, automatisch dimmende binnenspiegel, cruise control, dual airbags en veel extra chromen accenten rondom de ruiten en over de bumpers en over de lange zijden van de XJ. Alles werkt correct. De tand des tijds en het gebruik heeft naar wat lichte gebruikers plekken geleid, zoals wat steenslag en diverse restyle deukjes, maar het is voor de leeftijd en kilometrage een net exemplaar.
De XJ presteert enorm en het comfort is nog steeds van ongekend niveau. Ook de automaatbak schakelt voortreffelijk door de verzetten. De vorige eigenaar heeft een dashcam geplaatst; deze is inclusief.
Alle documentatie en alles sleutels – dus ook de valet park key – zijn aanwezig. Aangezien het een origineel Nederlands geleverd exemplaar betreft is de volledige kilometerhistorie aanwezig en aantoonbaar middels een RDW Tellerrapport. De APK is nog geldig tot en met 28 april 2020.
Altijd al een Jaguar willen rijden? Met deze zeer scherpe prijsstelling is dat nu wel erg bereikbaar. Gewoon een goede en eerlijke XJ in de prachtige Sovereign uitvoering en origineel Nederlands met slechts twee eigenaren en een aantrekkelijke kilometerstand.
Inruil mogelijk
Wij ruilen je huidige auto (of motor) graag in. Voor een correcte taxatie ontvangen we graag duidelijke informatie en foto’s.
Jurjens Automotive is ontstaan uit pure passie voor auto’s. Wij zijn gevestigd in een splinternieuw pand in Meppel, centraal gelegen dichtbij de snelweg en op slechts 15 minuten rijden van Zwolle. Wij ontvangen jou graag in onze showroom.
Onze voorraad bestaat voornamelijk uit occasions die net even iets extra’s hebben ten opzichte van de aangeboden massa. Wij begrijpen als geen ander dat een auto naast eventuele praktische eigenschappen ook zeker enige emotie mag oproepen.
Wij staan achter onze occasions. Van alle occasions wordt de kilometerstand gecontroleerd. Je ontvangt altijd een RDW Tellerrapport. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er een sluitende onderhoudshistorie aanwezig is. Mocht je nog meer zekerheid willen dan staan wij altijd open voor een onafhankelijke aankoopkeuring door bijvoorbeeld een dealerbedrijf of Mijn Autocoach.
Wil je nog meer zekerheid. Kijk dan eens naar onze garantie pakketten en de voorwaarden. U vindt deze op www.jurjensautomotive.nl.
Jij bent meer dan welkom. Alvorens je ons bezoekt stellen wij het op prijs dat je eerst een afspraak maakt zodat we jou alle aandacht kunnen geven.
Ons bezoekadres en contactgegevens zijn
Jurjens Automotive
Setheweg 14d
7942 LB Meppel
Telefoonnummer 0522 855 885
WhatsApp 06 41 822 882
Mail info@jurjensautomotive.nl
Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag 12:30 – 17:30
Donderdag 9:00 – 17:30
Vrijdag 9:00 – 17:30
Zaterdag 9:00 – 16:00
Bezoek buiten openingstijden – eventueel ook ’s avonds – graag bellen voor overleg.
Check voor meer informatie over ons, de laatste nieuwtjes en speciale reportages ook onze website www.jurjensautomotive.nl en onze Social Media kanalen.
Vriendelijke groet,
Menno Jurjens