MarktPlaza

Cadillac STS - 4.6 V8 Sport Luxury (326pk) - 2009 - Facelift - BTW auto - nieuwstaat

1004x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Achterwielaandrijving
GVW: 1.817 kg
Lengte: 499 cm
Acceleratie (0-100): 6,2 s
Topsnelheid: 250 km/u
Interieurkleur: Zwart
Aantal sleutels: 1 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 270 - 303 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achteruitrijcamera
- Airbag passagier
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- BOSE soundsystem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dubbele airbag
- DVD speler
- EBD
- Elektrisch verstelbare stuurkolom
- Extra getint glas
- Hoofdsteunen voor
- Lederen stuurwiel
- Metallic lak
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Side airbag(s)
- Stoelventilatie
- Stoelverwarming achter
- Stuurwiel multifunctioneel
- Stuurwielverwarming
- Toerenteller
- Verstelbare (in hoogte) bestuurders stoel
- Verstelbare stuurkolom
- Verwarmde voorstoelen
| Leder | Xenon | Navigatie | Stoelventilatie | Stoelverwarming achter | Memory seats | BOSE audio | Key-less | 4.6 V8 Northstar | 325 pk | 250 km/h | 0-100 km/h 6,2 s | BTW auto | 2009 | 87.908 km | EUR 13.900 |
Cadillac STS 4.6 V8 Sport Luxury Aut-6 (325pk)
Ooit overwogen een échte Cadillac te bezitten? Wellicht niet, maar het is geen slechts idee. Verre van zelfs. Deze STS lijkt getekend door een ingenieur met geodriehoek en liniaal. Simpel, maar doeltreffend mooi en hoe langer ik er naar kijk hoe verliefder ik geraak. Een des te langer je kijkt hoer meer de sterke details gaan opvallend. Zo beschikt iedere achterlicht unit 30 LED’s. Die zijn niet naar achteren, maar van opzij en via spiegelend chroomwerk wordt het licht naar achter gericht. Sowieso is de ‘but’ van de Amerikaan imposant met al die LED verlichting. Alleen de richtingaanwijzers zijn al erg fraai. In de remmen betekent een breed verlichte kofferdeksel om nog maar te zwijgen over het mistachterlicht. Ook het front is dik, laag en breed en voorzien van grote lenzen waar de xenon verlichting achter schuil gaat. Onder de kap ligt de imposante Northstar V8 met 4.600 cc. Een 325pk sterk beest, maakt de toch al niet kinderachtige STS bloedsnel en hij klinkt verslavend lekker. De start lijkt beschaafd, maar met stationair toerenteller met het gehoor middenachter de limousine hoor je al de potentie uit de twee RVS uitlaatstukken komen. Het Bridgestone rubber zoekt naarstig naar grip wanneer het rechterpedaal richting het velours wordt gedirigeerd. Met wat onzeker gepiep afkomstig van de banden en licht wiebelende derriere katapulteert de STS in 6,2 tellen naar 100km/h. Wanneer de 6 trappen van de automaat door de toeren heen zijn bereikt de STS de begrensde topsnelheid van 250km/h. Niet voor groentjes dus deze Amerikaan. Als je nog vooroordelen hebt over ‘Amerikaans’ weggedrag probeer dan zeker de STS eens. Tuurlijk voel je de grote en massa van zo’n auto, maar het onderstel is verassend goed en voelt zeker en veilig aan.
Binnenin de STS is het strak, zakelijk en steriel. Simpele lijnen afgewerkt met Eucalyptus houten sierlijsten. Vergis je echter niet in de on board luxe, want onder de knoppen gaat verassend veel schuil zo zijn de gigantische zetels met luxe leder omtrokken en volledig elektrisch bediend en voorzien van stoelverwarming en stoelventilatie. Zelfs de achter passagiers beschikken over de mogelijkheid hun billen te verwarmen en zij kunnen zelf hun klimaat regelen. Verder beschikt de STS over elektrisch verstelbare stuurkolom, BOSE soundsystemen, navigatie, xenon verlichting en nog veel meer.
Deze Cadillac hebben wij zelf gekocht in Japan. Japanners zien hun voertuig als een prestige object en zij zijn ontzettend trots en zuinig op hun spullen. Daarnaast kenmerkt Japan zich door extreme veiligheidsregels waardoor auto’s tot in de puntjes onderhouden worden. Inmiddels hebben we ervaring opgedaan met Japanse auto’s en het zijn stuk voor stuk voortreffelijke auto’s qua technische en optische staat. De Cadillac is geen uitzondering hierop. Alleen het linkvoorwiel kent een stoeprandkras van ongeveer 5 cm, maar over de auto zelf durven wij te beweren dat deze smetteloos is. Ondanks dat Japan een rechts gestuurd land is zijn Premium auto’s vaak links gestuurd. Dit vindt men luxe. De tellerstand is altijd in kilometers en dus geen mijlen.
De Caddilac is van augustus 2009 en hij heeft slechts 87.908 km gereden. De staat is uitmuntend. Het betreft een BTW auto. De geadverteerde verkoopprijs is inclusief BTW, Nederlandse registratie en nieuwe APK.
Bij serieuze interesse belt u gerust voor een bezichtiging even eventuele proefrit.
Verkoopprijs EUR 13.900 incl. BTW (EUR 11.488 excl. BTW)
Inruil mogelijk
Wij ruilen je huidige auto (of motor) graag in. Voor een correcte taxatie ontvangen we graag duidelijke informatie en foto’s.
Jurjens Automotive is ontstaan uit pure passie voor auto’s. Wij zijn gevestigd in een splinternieuw pand in Meppel, centraal gelegen dichtbij de snelweg en op slechts 15 minuten rijden van Zwolle. Wij ontvangen jou graag in onze showroom.
Onze voorraad bestaat voornamelijk uit occasions die net even iets extra’s hebben ten opzichte van de aangeboden massa. Wij begrijpen als geen ander dat een auto naast eventuele praktische eigenschappen ook zeker enige emotie mag oproepen.
Wij staan achter onze occasions. Van alle occasions wordt de kilometerstand gecontroleerd. Je ontvangt altijd een RDW Tellerrapport. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er een sluitende onderhoudshistorie aanwezig is. Mocht je nog meer zekerheid willen dan staan wij altijd open voor een onafhankelijke aankoopkeuring door bijvoorbeeld een dealerbedrijf of Mijn Autocoach.
Wil je nog meer zekerheid. Kijk dan eens naar onze garantie pakketten en de voorwaarden. U vindt deze op www.jurjensautomotive.nl.
Jij bent meer dan welkom. Alvorens je ons bezoekt stellen wij het op prijs dat je eerst een afspraak maakt zodat we jou alle aandacht kunnen geven.
Ons bezoekadres en contactgegevens zijn
Jurjens Automotive
Setheweg 14d
7942 LB Meppel
Telefoonnummer 0522 855 885
WhatsApp 06 41 822 882
Mail info@jurjensautomotive.nl
Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag 12:30 – 17:30
Donderdag 9:00 – 17:30
Vrijdag 9:00 – 17:30
Zaterdag 9:00 – 16:00
Bezoek buiten openingstijden – eventueel ook ’s avonds – graag bellen voor overleg.
Check voor meer informatie over ons, de laatste nieuwtjes en speciale reportages ook onze website www.jurjensautomotive.nl en onze Social Media kanalen.
Vriendelijke groet,
Menno Jurjens