MarktPlaza

Ford S-Max - 2.2 TDCi S Edition (200pk) - Adaptive Lane Pano Navi Xenon Sport

677x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 235/45 R18
GVW: 2.505 kg
Afmetingen (LxBxH): 477 x 215 x 166 cm
Wielbasis: 285 cm
Acceleratie (0-100): 8,6 s
Topsnelheid: 215 km/u
Bekleding: Leder/alcantara
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
Brandstofverbruik in de stad: 8,2 l/100km (1 op 12,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
CO2 uitstoot: 174 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 441 - 469 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterspoiler
- Achteruitrijcamera
- Activity Pack
- Adaptief demping systeem
- Afneembare trekhaak
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Business Pack
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Cruise control adaptief
- Dimlichten automatisch
- Dodehoek detector
- Driver Assistance Pack
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch variabele schokdemperafstelling
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugen
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- Keyless entry
- Koplampen adaptief
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-systeem full map
- Parkeersensor voor en achter
- Premium Business Pack
- Radio-CD/MP3 speler
- Rijstrooksensor
- Ruitensproeiers
- Sound-pakket
- Sportonderstel
- Stuurwiel multifunctioneel
- Summer Pack
- Versnellingspook
- Voorstoelen verwarmd
- Warmtewerende voorruit
- Wis-/was installatie voor koplampen
- Zonnescherm zijruiten
| Adaptive Cruise | Lane Assist | Dodehoekdetectie | ½ leer alcantare | rood stiksel | stoelverwarming | voorruitverwarming | Panorama dak | S-Edition | 18” | Achteruitrijcamera | Dynamic bi-xenon | FordConvers+ | Navigatie | Actief dempersysteem | 200 pk | 2010 | 226.942 km | EUR 9.350 |
Ford S-Max 2.2 TDCi Titanium S-Edition (200pk)
Op zoek naar een andere auto. Alle wensen en eisen komen aan bod…zuinig, navigatiesysteem, trekhaak, ruimte voor alle gezinsleden, liefst ook nog flinke kofferruimte...
Als snel kom je op een MPV. Zo’n grote saaie blokkendoos van Volkswagen of Seat? Of een Chrysler c.q. Lancia waarin echt iedereen zeeziek wordt of een Renault, zo’n stokoude ‘betrouwbare’ Espace,
Verdorie mag vaders ook nog enige vorm van rijplezier (…en looks) beleven? Zie hier de gefacelifte Ford S-Max uit 2010. Toegegeven dit ‘kan’ ook best een saaie bolide zijn, maar de basis is goed een S-Max is namelijk een ontzettend fijne rijdersauto en jij kent ons nog niet als we zeggen dat deze S-Max alles maar dan ook alles in huis heeft wat autorijden leuk maakt en tevens de buren jaloers maakt.
Dit is de Titanium S-Edition met de zeer zeldzaam aangeboden 2.2TDCi met maar liefst 200pk. Hiermee win je feilloos ieder stoplichtsprintje aangezien hij de niet kinderachtige MPV in ruim 8 seconden naar de 100km/h bonjourt. Ook de wintersport en zomervakantie wordt een pretje want je slaat geen modderfiguur auf der Autobahn met een topsnelheid van 215 km/h.
Die motor is zonder meer overtuigend, maar als de S-Max dan ook daadwerkelijk gekocht is moet hij wel puik staan in de buurt. Geen zorgen. De S-Edition biedt een bruut en spectaculair spoilerpakket met dikke skirts, LED dagrijverlichting, een heuse diffuser achter met dubbele uitlaat en de 18” originele 5-spaaks velgen maken het plaatje samen met het privacy glass compleet.
Buurman gelokt? Laat hem het portier losrukken en zijn mond valt open. Dikke sportzetels volledige elektrisch bediend, voorzien van memorystanden, stoelverwarming en uitgevoerd in half leder, alcantara en afgewerkt met – echt heel fraai – rood stiksel. Ook het stuurwiel en versnellingspook zijn hiervan voorzien. Het interieur is licht door het mega grote glazen panorama dak met elektrisch zonnegordijn. De diverse LED interieurlampjes geven een luxe uitstraling. Direct valt de blik op de cockpit. Deze is voorzien van het befaamde FordConvers+ met groot kleurendisplay tussen de klokken. Alle denkbare informatie en instellingen zijn hier zichtbaar. De middenconsole is naast schitterende interieurlijsten voorzien van dual zone climate control en belangrijker nog het DVD-navigatiesysteem met 7” groot touchscreen kleurenscherm, 8 premium speakers en bluetooth.
Net achter de versnellingspook vind je naast de twee bedieningsknoppen voor de stoelverwarming de drie knoppen van het interactieve en dynamische sportonderstel met actieve dempers. Dit maakt de S-Max een nog fijnere rijdersauto en bovendien instelbaar voor ieder type gebruiker.
Om de buurman nog écht te overtuigen en te bewijzen dat deze S-Max ook écht een full-options uitgevoerd exemplaar is begin je over de opties die er wel degelijk toe doen, maar die minder zichtbaar zijn. Deze S-Max heeft namelijk een radar in de neus. Juist ja – adaptieve cruise control met Forward Alert. Hij hiermee houdt hij automatisch afstand tot je voorligger en waarschuwt hij voor een aanrijding. Daarnaast nog voorzien van Lane Assist waarbij de auto jou waarschuwt middels het trillen van het stuurwiel dat je de wegbelijning overschrijdt. En als klap op de vuurpijl waarschuwt de S-max je of er iemand in de dodehoek rijdt middels oplichtende LED’s in de buitenspiegels. Grandioos luxe dus en voorzien van alle mogelijke rijassistenten. Ohja…de Ford is ook nog voorzien van FordKeyFree met key-less entry en key-less start en stop via de Ford Power button.
Oeps…vergeten we nog de voorruitverwarming, de bi-xenon verlichting met dynamische lichtbundel en de achteruitrijcamera….pfff echt alles he…ohja ook nog een afneembare trekhaak.
De Ford werd nieuw afgeleverd in Duitsland door Ford dealer Beckers in Bilzen. Zij hebben de auto gedurende zijn Duitse leven van A tot Z onderhouden. Ook in Nederland werd de auto keurig bijgehouden. Zo zijn op 25 mei 2019 bij 209.069km de multiriem en distributieriem met waterpomp nog vervangen. Verder is er kostbaar onderhoud gepleegd eind augustus 2019 waarbij door Ford dealer Wensink de turbo vervangen is. De auto is sinds 2016 in bezit geweest van bekenden van ons. Aan alles is te merken dat zij de auto met grote liefde en zorg bereden en behandeld hebben. De S-Max verkeert in een keurig nette staat en de gehele historie is bekend.
De volgende servicebeurten zijn bekend:
23/12/2010 0 km
01/09/2011 22.009 km
07/06/2012 42.432 km
23/08/2013 62.651 km
04/11/2014 83.144 km
03/01/2017 121.380 km
26/09/2017 147.888 km
13/07/2018 176.525 km
25/05/2019 209.069 km (multiriem + distributieriem + waterpomp)
21/08/2019 220.259 km (turbo vervangen)
Kortom een zeer verzorgde Ford S-Max in de uitvoering zoals je hem wenst en in nette staat. Bel ons gerust voor een bezichtiging en eventuele proefrit.
Inruil mogelijk
Wij ruilen je huidige auto (of motor) graag in. Voor een correcte taxatie ontvangen we graag duidelijke informatie en foto’s.
Jurjens Automotive is ontstaan uit pure passie voor auto’s. Wij zijn gevestigd in een splinternieuw pand in Meppel, centraal gelegen dichtbij de snelweg en op slechts 15 minuten rijden van Zwolle. Wij ontvangen jou graag in onze showroom.
Onze voorraad bestaat voornamelijk uit occasions die net even iets extra’s hebben ten opzichte van de aangeboden massa. Wij begrijpen als geen ander dat een auto naast eventuele praktische eigenschappen ook zeker enige emotie mag oproepen.
Wij staan achter onze occasions. Van alle occasions wordt de kilometerstand gecontroleerd. Je ontvangt altijd een RDW Tellerrapport. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er een sluitende onderhoudshistorie aanwezig is. Mocht je nog meer zekerheid willen dan staan wij altijd open voor een onafhankelijke aankoopkeuring door bijvoorbeeld een dealerbedrijf of Mijn Autocoach.
Wil je nog meer zekerheid. Kijk dan eens naar onze garantie pakketten en de voorwaarden. U vindt deze op www.jurjensautomotive.nl.
Jij bent meer dan welkom. Alvorens je ons bezoekt stellen wij het op prijs dat je eerst een afspraak maakt zodat we jou alle aandacht kunnen geven.
Ons bezoekadres en contactgegevens zijn
Jurjens Automotive
Setheweg 14d
7942 LB Meppel
Telefoonnummer 0522 855 885
WhatsApp 06 41 822 882
Mail info@jurjensautomotive.nl
Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag 12:30 – 17:30
Donderdag 9:00 – 17:30
Vrijdag 9:00 – 17:30
Zaterdag 9:00 – 16:00
Bezoek buiten openingstijden – eventueel ook ’s avonds – graag bellen voor overleg.
Check voor meer informatie over ons, de laatste nieuwtjes en speciale reportages ook onze website www.jurjensautomotive.nl en onze Social Media kanalen.
Vriendelijke groet,
Menno Jurjens