MarktPlaza

Mercedes-Benz C-klasse Combi - C 320 Avantgarde youngtimer

506x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Afmetingen (LxBxH): 4541 x 1728 x 1466 cm
Wielbasis: 2.715 cm
Inhoud laadruimte: 470/1.384 l
Acceleratie (0-100): 8,1 s
Topsnelheid: 242 km/u
Interieurkleur: black
Gemiddeld brandstofverbruik: 10,5 l/100km (1 op 9,5)
Brandstofverbruik in de stad: 14,8 l/100km (1 op 6,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 8,0 l/100km (1 op 12,5)
CO2 uitstoot: 249 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Algemene staat: zeer goed
Technische staat: zeer goed
Optische staat: zeer goed
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 202 - 227 per kwartaal
Bandenmaat: 205/55WR16
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Airbag hoofd achter
- Airbag hoofd voor
- Airbag opzij achter
- Airbag opzij voor
- Airbag passagier
- Audiobediening op het stuurwiel
- Bagage afdekhoes
- Bandenspanning controlesysteem
- Bluetooth
- CD-Wisselaar
- Centrale deurvergrendeling afstandbediening
- Elektrisch bedienbare achterklep
- Elektrisch bedienbare ramen achter
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Elektrisch verstelbare voorstoelen
- Gordelspanners
- Handsfree
- Hifi actief geluidssysteem
- Koplampen sproeier
- Lederen stuurwiel
- Lichtsensor
- Metallic lak
- Middenarmsteun achter
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen achter
- Mistlampen voor
- Multifunctioneel stuurwiel
- Parkeersensoren achter
- Parkeersensoren voor
- Pollenfilter
- Portierverlichting
- Ruitenwisser achter
- Sportonderstel
- Verstelbare gordelhoogte
- Verwarmbare ruitensproeiers
Deze prachtige en zeer unieke Mercedes C 320i automaat Avantgarde is een youngtimer pur sang. In heel Europa zijn ze zo mooi en zo compleet nauwelijks of niet te vinden in deze combinatie. De auto verkeert in een geweldige staat en dat is aan alles te merken.
Deze Mercedes is in mei 2004 nieuw geleverd aan de heer Fangmann en heeft de auto de eerste vier jaar op de zaak gehad en daarna privé overgenomen omdat meneer in 2008 met pensioen ging. De auto heeft dus maar één eigenaar gehad.
De auto is meer dan uitstekend onderhouden. Laatste service is gedaan bij 84.322 km Uiteraard is alle onderhoud in het serviceboekje gedocumenteerd. De huidige km stand is 94.075 km.
De auto rijdt als nieuw. Het zal u zeker verbazen hoe modern de wagen auto eigenlijk rijdt. De auto is zeer stil van binnen en er is echt nergens een slijtageplek te vinden. De motor is erg soepel en de automaat schakelt zijdezacht, precies zoals u mag verwachten van een executive auto als deze. De auto is zowel van binnen als van buiten in een onberispelijke staat. Dus ook absoluut geen roest. Deze youngtimer is echt een droomplaatje en het gehele verhaal van deze auto is echt geweldig.
De 6 cilinder 3.2i motor beschikt over 218 PK pk en heeft een koppel van maar liefst 310 Nm en al beschikbaar bij 3000 toeren. Goed voor een topsnelheid van 242 km ph. De auto trekt in 8 seconde naar de 100 km ph. Een serieus snelle auto dus. Deze motoren zijn voorzien van een distributieketting en die hoeft nooit vervangen te worden. De 3.2 motor staat ook bekend als zeer betrouwbaar en zijn er vele van gebouwd die in diverse modellen van Mercedes geplaatst zijn.
De auto is voorzien van vele opties die vandaag de dag nog steeds als een grote luxe wordt gezien. Zaken als volledig lederen interieur met verwarmbare stoelen, full colour navigatie af fabriek, hifi actief systeem, bluetooth af fabriek, Multifunctioneel lederen stuurwiel, xenon verlichting, parkeersensoren voor en achter en ook visueel, climate control links en rechts gescheiden , elektrisch inklapbare buitenspiegels, sport onderstel, 18 inch AMG breed set wielen en ga zo maar door.
Een youngtimer waar u nog vele jaren van kan genieten en in een staat verkeert die boven uw verwachting is. De combinatie is echt geweldig. Een facelift C klasse met een lekkere zes cilinder 3.2 motor erin met een zeer lage kilometerstand in de juiste kleurstelling met de juiste opties.
Mocht u opzoek zijn naar een C klasse combi youngtimer dan geven wij u het advies om als laatste bij ons te komen kijken. Een geweldige Mercedes youngtimer in een unieke staat voor de prijs nog minder dan een instap VW UP!!!
De auto is al bijtellingsvriendelijk en dus zeer gunstig voor ondernemers. U betaalt 35% bijtelling over de economische waarde i.p.v. de nieuwwaarde.