MarktPlaza

BMW 5-serie - 535d High Executive Youngtimer

471x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Max. dakbelasting: 100 kg
Afmetingen (LxBxH): 4841 x 1846 x 1468 cm
Wielbasis: 2.888 cm
Tankinhoud: 70 liter
Inhoud laadruimte: 520/520 l
Acceleratie (0-100): 6,5 s
Topsnelheid: 250 km/u
Interieurkleur: black
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,0 l/100km (1 op 12,5)
Brandstofverbruik in de stad: 10,9 l/100km (1 op 9,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
CO2 uitstoot: 211 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Algemene staat: zeer goed
Technische staat: zeer goed
Optische staat: zeer goed
Aantal sleutels: 3
Motorrijtuigenbelasting: € 441 - 469 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag hoofd achter
- Airbag hoofd voor
- Airbag opzij voor
- Airbag passagier
- Audiobediening op het stuurwiel
- Bagage afdekhoes
- Bandenspanning controlesysteem
- Bluetooth
- CD-Wisselaar
- Centrale deurvergrendeling afstandbediening
- Elektrisch bedienbare achterklep
- Elektrisch bedienbare ramen achter
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Elektrisch verstelbare voorstoelen
- Gordelspanners
- Handsfree
- Hifi actief geluidssysteem
- Isofix
- Koplampen sproeier
- Lederen stuurwiel
- Lendesteun verstelbaar
- Lichtsensor
- Metallic lak
- Middenarmsteun achter
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen achter
- Mistlampen voor
- Multifunctioneel stuurwiel
- Parkeersensoren achter
- Parkeersensoren voor
- Pollenfilter
- Portierverlichting
- Roetfilter
- Verstelbare gordelhoogte
Deze BMW 535D High Executive youngtimer hebben we kunnen bemachtigen in Duitsland en we zijn er dan ook heel blij mee. Een 3.0 liter diesel met 2 turbo’s met 272 pk en een koppel van 560 Nm in een geweldige staat met een zeer lage kilometerstand en uitsluitend door de BMW dealer onderhouden. Gaat u ze maar zoeken in Europa in deze staat. Ze zijn er simpelweg niet.
De auto is meer dan perfect onderhouden en heeft de laatste service gehad bij 100.618 km in april 2017. De auto is door één en dezelfde BMW dealer onderhouden en afgestempeld. Er zijn 3 sleutels aanwezig. Huidige km stand is 108.894 km en dat is enorm laag voor een BMW E60 diesel.
Tijdens de proefrit zal u ook zeker verbaasd zijn over hoe goed de auto rijdt. De auto rijdt precies zoals het hoort en u gewend mag zijn van BMW. Kortom de auto rijdt echt fantastisch. Ook de motor klinkt alsof die net uit de fabriek komt en schakelt zijdezacht. Vooral die mooie zescilinder roffel van BMW is geweldig. Daarnaast is dit nog eens een echt snelle auto ook. Vooral de tussen acceleratie is een waar feestje. Dat kan ook niet anders met zoveel vermogen.
Het betreft de bekende M57 3.0 liter 6 cilinder in lijn motor met common rail techniek met twee turbo’s. Goed voor maar liefst 272 pk en een koppel van maar liefst 560 Nm bij 2000 toeren. De auto trekt in ruim 6 seconde naar de 100 km ph en is elektronisch begrensd op 250 km ph. We spreken hier dus over een echte GTI killer als het om snelheid gaat. De motor is voorzien van een distributieketting die nooit vervangen hoeft te worden.
De auto is voorzien van vele luxe zoals climate control, navigatiesysteem breedbeeld af fabriek, xenon verlichting, I drive systeem, Elektronisch bedienbare comfortstoelen met en stoelverwarming en memory, multifunctioneel lederen stuurwiel met servotronic, Parkeersensoren voor en achter en ook visueel, buitenspiegels verwarmbaar, licht en zichtpakket, bluetooth af fabriek alarm, 18 inch BMW wielen, elektrisch rolgordijn achter en ga zo maar door.
De auto valt vanaf november dit jaar onder de youngtimer regeling en is dan dus bijtellingsvriendelijk. Perfect voor zakelijke rijders. U betaalt bijtelling over de economische waarde.
De auto is voorzien van een euro 4 motor met roetfilter af fabriek en mag dus de komende 5 jaar in iedere stad rijden in Nederland.
In heel Europa is het een enorme uitdaging om een dergelijk exemplaar te vinden. Zeker gezien het feit dat het hier om een 535D uitvoering gaat met een zeer lage kilometerstand en enkel door de BMW dealer onderhouden is en afgestempeld. Ze zijn simpelweg niet te vinden. Als u meerdere auto’s gaat bekijken geven wij u het advies om als laatste bij ons te komen kijken. Een zeer unieke BMW E60 om meteen verliefd op te worden.