MarktPlaza

BMW 5-serie Touring - 525i Special Edition Youngtimer

491x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Afmetingen (LxBxH): 4805 x 1800 x 1445 cm
Wielbasis: 2.830 cm
Inhoud laadruimte: 410/1.525 l
Acceleratie (0-100): 9,3 s
Topsnelheid: 229 km/u
Interieurkleur: black
Gemiddeld brandstofverbruik: 10,5 l/100km (1 op 9,5)
Brandstofverbruik in de stad: 14,7 l/100km (1 op 6,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 8,0 l/100km (1 op 12,5)
CO2 uitstoot: 252 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Algemene staat: zeer goed
Technische staat: zeer goed
Optische staat: zeer goed
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 224 - 252 per kwartaal
Bandenmaat: 225/60WR15
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag hoofd voor
- Airbag opzij voor
- Airbag passagier
- Audiobediening op het stuurwiel
- Bagage afdekhoes
- Centrale deurvergrendeling afstandbediening
- Elektrisch bedienbare ramen achter
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Gordelspanners
- Koplampen sproeier
- Lederen stuurwiel
- Lichtsensor
- Metallic lak
- Middenarmsteun achter
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen achter
- Mistlampen voor
- Multifunctioneel stuurwiel
- Nivoregeling
- Parkeersensoren achter
- Parkeersensoren voor
- Pollenfilter
- Portierverlichting
- Ruitenwisser achter
- Trekhaak afneembare kogel
- Verstelbare gordelhoogte
Komt binnen!!!!!!!
We hadden het niet verwacht ooit nog een BMW E39 touring te kunnen aanbieden die is voorzien van een Special Edition pakket en dan in de juiste kleuren combinatie die zo enorm mooi is. En toch is het nu weer gelukt en kunnen we deze echte icoon aanbieden. Een BMW 525i automaat touring Special Edition met de zeer betrouwbare M54 motor.
Dit model is zonder meer de laatst gebouwde BMW vijf serie waarbij is gekozen voor de beste materialen en is er ingezet op een lange levensduur. En het is een auto waaraan je makkelijk enorm gehecht aan kan raken. De BMW E39 staat ook als icoon in de boeken als om youngtimers gaat.
De auto rijdt ook alsof deze nieuw is en net uit de fabriek komt. De motor is zeer soepel en de automaat schakelt zijdezacht. Precies zoals u mag verwachten van een Executive auto als deze.
De Special Edition uitvoering is voor vele E39 liefhebbers het ideale door BMW samengestelde pakket. Dit pakket is van 2002 tot en met 2004 op de markt geweest. Zaken als Nappa leder, Special Edition wielen styling 50, chroom pakket, Special Edition stuur speciale hout inleg met een zilver biesje en nog veel meer zijn dus standaard verwerkt in het Special Edition pakket. Verder is de auto voorzien van opties als schuif kanteldak climate control,niveauregeling, cruise control en elektrisch inklapbare buitenspiegels.
Voor de BMW E39 zijn er diverse merken als Pioneer , Alpine of Kenwood Carplay oplossingen verkrijgbaar als u dat wenst.
Deze youngtimer is voorzien van een 2.5liter 6 cilinder benzine motor die 192 pk levert en een koppel heeft van 245 Nm bij 3500 toeren. Goed voor een topsnelheid van ruim 229 km ph en de auto trekt in ruim 9 seconde naar de 100 km ph. Zeer snel dus voor een grote touring. Deze motoren draaien makkelijk meer dan 500.000 km. De M54 motor is voorzien van een distributieketting die een heel leven meegaat. Huidige kilometerstand is 119.573 km.
Ieder zwak punt die ook een E39 kent is bij deze auto niet van toepassing. We hebben er vele gehad in het verleden en kennen de E39 als geen ander. Uiteraard wordt deze unieke BMW geleverd met alle boeken inclusief het afgestempelde onderhoudsboekje en 2 sleutels.
De auto is van eind juni 2002 en is bijtellingsvriendelijk en dus zeer gunstig voor de zakelijke rijder.
Een youngtimer om echt verliefd op te worden en zeker met het Special Edition pakket in combinatie met de kleurstelling en het feit dat het om een touring gaat maakt dit een uniek youngtimer die in heel Europa niet te vinden is met zo een lage kilometerstand. Als u opzoek bent naar een E39 touring dan geven wij u het advies om als laatste bij ons te komen kijken.