MarktPlaza

Mazda CX-3 - 1.5 SkyActiv-D 105pk GT-M DAB+ radio / Leder / LED-koplampen / BOSE-sound

496x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2015 - jul 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 270 Nm
GVW: 1.735 kg
Afmetingen (LxBxH): 428 x 177 x 154 cm
Wielbasis: 257 cm
Tankinhoud: 48 liter
Acceleratie (0-100): 10,1 s
Topsnelheid: 177 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
Brandstofverbruik in de stad: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
CO2 uitstoot: 105 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 301 - 318 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Kooiman Basis pakket (zonder meerprijs): De prijzen van een occasion bij Autobedrijf Kooiman zijn altijd inclusief het Kooiman Basis pakket :- Afleverinspectie ( vitale delen, vloeistoffen controleren & eindcontrole)- Nieuwe APK keuring- Tenaamstelling kenteken- NAP certificaat
- Kooiman Comfort pakket (€ 595): Kooiman Comfort pakket van 1300cc - 1800cc : € 595,- - Kooiman comfort pakket ( extra t.o.v. basispakket ) Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema van fabrikant Nieuw set matten Halve tank brandstof 6 maanden Bovag garantie Gratis vervangend vervoer tijdens garantie werkzaamheden
- Kooiman Premium pakket (€ 350): - Kooiman Premium pakket € 350,- meerprijs en extra t.o.v. Comfort pakket, motorinhoud van 1300cc - 1800cc.12 maanden Cargarantie Volle tank brandstof Gratis zomer- en winterinspectie 1 jaar gratis opslag van zomer- en winterbanden 1 jaar gratis mobiliteitshulp onderweg ( bij afsluiten Kooiman verzekering )
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achteruitrijcamera
- DAB ontvanger
- grootlichtassistent
- Head-up display
- LED koplampen
- Navigatiesysteem full map
- Voorstoelen verwarmd
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio installatie premium
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Cruise control adaptief
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- Dodehoek detector
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Emissienorm euro 6 - 105 gr/km
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Keyless entry
- Kleur rood
- Koplampen adaptief
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen interieur
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- LED mistlampen
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaalkleur
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Rijstrooksensor
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Uitparkeer waarschuwing
Plaats voor vijf personen of genoeg plek voor uw aankopen bij de bouwmarkt, de veelzijdige Mazda CX-3 biedt het allemaal. Dit ruimtewonder is van het bouwjaar 2016 en heeft 83963 kilometer op de teller staan. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. De leren bekleding straalt klasse en goede smaak uit. Er is stoelverwarming aanwezig in deze auto. Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Deze Mazda is voorzien van spraakbediening voor het full map navigatiesysteem en voor het premium audiosysteem met dab-ontvangst. Maar u kunt ook de knoppen op het stuur gebruiken. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Mazda is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Adaptive cruise control zorgt intussen dat u op veilige afstand van uw voorligger blijft. Ook head-up display, lederen stuur en versnellingspook en boordcomputer horen tot de voorzieningen op deze auto.
Als bestuurder van deze Mazda bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Wanneer u per ongeluk over de wegmarkering rijdt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Mazda bovendien autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en gordijnairbags achter.
We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze Mazda. Belt u ons snel?