MarktPlaza

Kia Picanto - 1.0 CVVT COMFORTLINE

510x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Laat u niets wijsmaken, de reputatie van de Koreaanse automerken is boven iedere twijfel verheven. Dat geldt ook voor deze Kia Picanto uit 2015 met zijn tellerstand van 42001 kilometer. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. In deze Kia profiteert u onder andere ook van: warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Natuurlijk heeft deze auto ook airconditioning. Met met startonderbreker, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Kia helemaal compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Kia in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?