MarktPlaza

Het Stonehenge ritueel van Sam Christer

110x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Een man wordt op barbaarse wijze ritueel geofferd, een befaamde, steenrijke wetenschapper pleegt onder verdachte omstandigheden zelfmoord, een mooie jonge vrouw wordt ontvoerd

Debuut dat schatplichtig lijkt aan Dan Brown. Er moet immers een code gekraakt, er vinden geheime, godsdienstige rituelen plaats en de leiders van de Stonehenge-sekte hebben ook in de moderne maatschappij een goede positie. Het spannende verhaal bestaat uit vier verhaallijnen, die elkaar steeds meer kruisen. Gideon Chase verdiept zich na de onverwachte zelfmoord van zijn invloedrijke vader, een archeoloog in ruste, in diens dagboeken en ontdekt een heel andere man. Megan Baker, inspecteur en alleenstaande moeder, belast met het onderzoek naar Chase's zelfmoord en andere onverklaarbare moorden, ondervindt tegenwerking van haar superieuren. Caitlyn Lock, de mooie dochter van de vice-president van de Verenigde Staten, verdwijnt spoorloos en weet zich in erbarmelijke omstandigheden staande te houden. De vierde verhaallijn betreft de Hoeder van de Steencirkel die met zijn Volgelingen tijdens volle maan een oud ritueel in stand wil houden.

Dikke paperback. Het boek is in goede staat.

Prijs is excl. verzendkosten, die komen er nog bij. Het boek kan opengeklapt als brievenbuspost voor € 3,90 verzonden worden, voor € 5,- als pakketje via DHL (je kunt het pakje dan zelf bij een servicepunt bij jou in de buurt ophalen) of voor € 6,95 als pakketje via Postnl (dan wordt het bij je thuis gebracht).

Als je voor pakketpost via zowel DHL als via Postnl kiest dan kan ik voor dezelfde verzendkosten tot 10 kilo versturen. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, misschien zit er nog meer leuks voor je tussen en kun je de verzendkosten een beetje drukken.