MarktPlaza

Gary Shteyngart - Handboek voor de Russische debutante

108x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Handboek voor de Russische debutante is het briljante, extravagante verhaal van Vladimir Girshkin, een jonge Russische inwoner van New York, waar hij een baantje heeft bij het Emma Lazarus Genootschap voor Integratie van Immigranten, naar de hippe, wilde stad Prava, het Oost-Europese Parijs van de jaren negentig, waar de misdaad welig tiert. Met de hulp van een Russische maffioso probeerd Vladimir de Amerikaanse expatgemeenschap in Pava te infilteren. Zijn lotgenoten hoopt hij af te troeven door de lancering van een even bizarre als slimme pramidetruc. En terwijl hij, vaak door puur toeval, dieper in de misdaad terechtkomt, begint hij zich af te vragen wat het eigenlijk betekent Amerikaan of Rus te zijn, en wie hij zelf is.

Dikke paperback, het boek is in goede staat.

Prijs is excl. verzendkosten, die komen er nog bij. Het boek kan opengeklapt als brievenbuspost voor € 3,90 verzonden worden, voor € 5,- als pakketje via DHL (je kunt het pakje dan zelf bij een servicepunt bij jou in de buurt ophalen) of voor € 6,95 als pakketje via Postnl (dan wordt het bij je thuis gebracht).

Als je voor pakketpost via zowel DHL als via Postnl kiest dan kan ik voor dezelfde verzendkosten tot 10 kilo versturen. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, misschien zit er nog meer leuks voor je tussen en kun je de verzendkosten een beetje drukken.