MarktPlaza

Fiat 500 - Pop Star

742x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hij verloochent zijn Italiaanse roots niet, deze Fiat 500 is een genot om te rijden en bovendien een elegante verschijning. Het is een auto uit 2017, hij heeft 16200 kilometer op de teller staan. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Verder is de Fiat uitgerust met: 15 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor en in delen neerklapbare achterbank.
Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook airconditioning aantreft. Extra opties op deze auto zijn: verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bekerhouder.
Zoals u mag verwachten van deze Fiat 500 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. Indien u interesse heeft in deze Fiat, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?