MarktPlaza

Eeuwig vuur van Dean Koontz, nieuw

167x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

In Eeuwig vuur ontdekt een man dat zijn oudere, succesvolle broer een lustmoordenaar 'on the road' is, en gaat hem achterna...

De aan lager wal geraakte Joey Shannon reist terug naar, Coal Valley, de begrafenis van zijn vader bij te wonen. Het oude mijnwerkersplaatsje ui t 'zijn jeugd is een spookstad 'geworden door de ondergrondse branden die in de verlaten mijnen woeden. De voortdurende gasexplosies veroorzaken zogenaamde sinkholes en instortingsgevaar. Onderweg geeft Joey een lift aan de jonge Celeste Baker, die belaagd wordt door zijn oudere broer - de broer die hem altijd ten voorbeeld is gesteld. De nachtmerrie die het verleden heet keert terug. Joey krijgt visioenen van eerder vermoorde meisjes uit zijn geboortestreek. Net als die' meisjes heeft Celeste gestigmatiseerde handen...

Eén novelle en dertien angstaanjagende verhalen, waarin een bijzondere rol voor handen is weggelegd...

Adembenemende vaart en ijzige spanning van de absolute bestseller-auteur Dean Koontz, die 'met titels als Mr. Murder, Wintermaan en Monsterklok tientallen miljoenen lezers in zijn ban houdt.

Dikke paperback, het boek is nieuw en ongelezen maar omdat 'ie hier een tijdje in de kast heeft gestaan zijn de bladzijdes vergeeld.

Prijs is excl. verzendkosten, die komen er nog bij. Het boek kan opengeklapt als brievenbuspost voor € 3,90 verzonden worden of voor € 6,95 als pakketje via Post.nl.

Als je voor pakketpost kiest dan kan ik voor dezelfde verzendkosten tot 10 kilo versturen. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, misschien zit er nog meer leuks voor je tussen en kun je de verzendkosten een beetje drukken.