MarktPlaza

Duistere stromen van Dean Koontz

48x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Spencer Grant en Valerie Keene: beiden zijn ze getekend door een geheimzinnig verleden. Beiden zijn ze eenlingen die meer weten dan goed voor hen is.

Altijd op hun hoede voor een geheimzinnige, machtige organisatie en haar leider Roy Miro. Miro heeft, illegal, toegang tot alle informatie en beveiligingssystemen van de Amerikaanse overheid en zelfs militair materiaal. En dat maakt hem onstuitbaar en levensgevaarlijk. Nu jaagt hij op Spencer en Valerie. En moeten ze vechten voor hun leven... en elkaar.

Met Duistere stromen snijdt Dean Koontz een actueel onderwerp aan: in hoeverre mag een overheid zich bemoeien met en ingrijpen in het priv ven van zijn burgers.

‘Duistere stromen is adembenemend spannend.’ DETROIT NEWS
‘De vele fans van Dean Koontz zullen verrukt zijn van deze grootse thriller.’ LIBRARY JOURNAL

Dikke paperback. Het boek is afgezien van de vergeelde randjes van het in de kast staan in zeer goede staat.

Prijs is excl. verzendkosten. Verzending voor rekening en risico van de koper. Het boek kan opengeklapt als brievenbuspakje met track en trace voor € 4,35 verzonden worden, voor € 5,- als pakketje via DHL (je kunt het pakje dan zelf bij een servicepunt bij jou in de buurt ophalen) of voor € 6,95 als pakketje via Postnl (dan wordt het bij je thuis gebracht).

Als je voor pakketpost via zowel DHL als via Postnl kiest dan kan ik voor dezelfde verzendkosten tot 10 kilo versturen. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, misschien zit er nog meer leuks voor je tussen en kun je de verzendkosten een beetje drukken.