MarktPlaza

Dean Koontz - Bij het licht van de maan

97x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Op een avond worden Dylan en zijn autistische broer Shep, en comedienne Jilly, gasten in een motel in Arizona (Jill en de broers kennen elkaar dan nog niet) overvallen door een dokter, een soort moderne Frankenstein, die hun een injectie met een vreemde substantie geeft waarvan hij beweert dat het spul hen zal doden of hun leven zal veranderen. De dokter waarschuwt hen te vluchten voor hun leven voordat de vijand hen doodt. De injectie zorgt voor paranormale gaven als helderziendheid en het vermogen zichzelf en anderen in seconden te verplaatsen door ruimte en tijd. Het drietal reist door, op de hielen gezeten door huurmoordenaars. Er blijkt verband met gruwelen uit de jeugd van Dylan en Shep, en van Jilly.

Dikke paperback. Het boek heeft vergeelde randjes van het in de kast staan maar is nieuw en ongelezen.

Prijs is excl. verzendkosten, die komen er nog bij. Het boek kan opengeklapt als brievenbuspost voor € 3,90 verzonden worden, voor € 5,- als pakketje via DHL (je kunt het pakje dan zelf bij een servicepunt bij jou in de buurt ophalen) of voor € 6,95 als pakketje via Postnl (dan wordt het bij je thuis gebracht).

Als je voor pakketpost via zowel DHL als via Postnl kiest dan kan ik voor dezelfde verzendkosten tot 10 kilo versturen. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, misschien zit er nog meer leuks voor je tussen en kun je de verzendkosten een beetje drukken.