MarktPlaza

De co-assistent seizoen 2

94x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

In het nieuwe seizoen van De co-assistent valt Elin voor Arthur Godijn (Johnny de Mol), de nachtportier met literaire ambities, terwijl haar moeder Geertje (Anneke Blok) zich, tegen de zin van Elin, spontaan als vrijwilligster bij de patiëntenbegeleiding van het ziekenhuis aanmeldt. Voor de andere twee co-assistenten Hugo Biesterveld (Michiel Huisman) en Marjolein van der Bijl (Sytske van der Ster) gaan privé en werk ook behoorlijk door elkaar lopen, wat de opleiding er niet makkelijker op maakt. Hugo's broertje Maurits (Teun Kuilboer) wordt ernstig ziek in het ziekenhuis opgenomen en Marjolein kan haar gevoelens voor dokter Verstraeten (Thom Hoffman) niet meer onderdrukken.

Dan zijn er nog twee verse co-assistenten, Aaltje van Dongen (Eva Damen) en Mohammed El Amrani (Nabil Aoulad Ayad), die diep door het stof moeten voor de artsen. Beide blijken onvermoede kanten te hebben. Arts-assistent Thomas van Loon (Kasper van Kooten) heeft het zwaar met het verwerken van het verlies van zijn vrouw en ten slotte gaat radiologe Sabine Lacroix (Mimi Ferrer), na een ongemakkelijke relatie met Hugo, weer terug naar haar man.

DVD 1 is een kopie, dvd's 2 en 3 zijn origineel en in zeer goede staat. Incl. de originele box en hoesjes en doosjes.

Prijs is excl. verzendkosten, die komen er nog bij. De box past helaas niet door de brievenbus en moet als pakketpost verzonden worden. Dit kan voor € 5,- via DHL (je kunt het pakje dan zelf bij een servicepunt bij jou in de buurt ophalen) of voor € 6,95 als pakketje via Postnl (dan wordt het bij je thuis gebracht). Ik kan de dvd's ook zonder de box versturen, dan zijn de verzendkosten € 3.90.

Zowel via DHL als via Postnl kan ik voor dezelfde verzendkosten tot 10 kilo versturen. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, misschien zit er nog meer leuks voor je tussen en kun je de verzendkosten een beetje drukken.