MarktPlaza

David Ebershoff - Zustervrouwen (mormonen)

68x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Ann Eliza is de negentiende vrouw van een belangrijke mormoonse leider. Zij laat zich in 1873 van hem scheiden en voert strijd om een wettelijk verbod op polygamie te verkrijgen, dat lukt haar in 1890. De hedendaagse Jordan is de verstoten zoon van een sekteleider uit Utah. Deze sekte is een afsplitsing van de mormonen en handhaaft polygamie ondanks een wettelijk verbod. Ook zijn moeder is vrouw nummer negentien. Als hij gebeld wordt dat zij verdacht wordt van de moord op zijn vader, keert hij terug naar de gemeenschap om haar te helpen. Deze verhaallijnen worden gebaseerd op fictieve en echte bronnen, historische documenten, Wikipedia en levert een veelzijdig beeld van het polygame leven en van de mormoonse geloofsleer.

Dikke paperback. Het boek is nieuw, heeft alleen 2 vouwtjes aan de bovenkant.

Prijs is excl. verzendkosten, die komen er nog bij. Het boek kan opengeklapt als brievenbuspost voor € 3,90 verzonden worden of voor € 6,95 als pakketje via Post.nl.

Als je voor pakketpost kiest dan kan ik voor dezelfde verzendkosten tot 10 kilo versturen. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, misschien zit er nog meer leuks voor je tussen en kun je de verzendkosten een beetje drukken.