MarktPlaza

Citroën C4 - 1.2 PureTech 130pk Feel Collection Navigatie / Bluetooth / PDC

463x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2015 - mei 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 230 Nm
GVW: 1.790 kg
Afmetingen (LxBxH): 433 x 179 x 152 cm
Wielbasis: 261 cm
Acceleratie (0-100): 10,8 s
Topsnelheid: 199 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 107 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Kooiman Basis pakket (zonder meerprijs): De prijzen van een occasion bij Autobedrijf Kooiman zijn altijd inclusief het Kooiman Basis pakket :- Afleverinspectie ( vitale delen, vloeistoffen controleren & eindcontrole)- Nieuwe APK keuring- Tenaamstelling kenteken- NAP certificaat
- Kooiman Comfort pakket (€ 495): Kooiman Comfort pakket tot 1300cc : € 495,-- Kooiman comfort pakket ( extra t.o.v. basispakket ) Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema van fabrikant Nieuw set matten Halve tank brandstof 6 maanden Bovag garantie Gratis vervangend vervoer tijdens garantie werkzaamheden
- Kooiman Premium pakket (€ 250): - Kooiman Premium pakket € 250,- meerprijs en extra t.o.v. Comfort pakket, motorinhoud tot 1300cc.12 maanden Cargarantie Volle tank brandstof Gratis zomer- en winterinspectie 1 jaar gratis opslag van zomer- en winterbanden 1 jaar gratis mobiliteitshulp onderweg ( bij afsluiten Kooiman verzekering )
## Aanvullende opties en accessoires
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Lichtmetalen velgen 16"
- Parkeersensor achter
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Emissienorm euro 6 - 107 gr/km
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lederen versnellingspook
- mistlampen voor adaptief
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
De producten van de Franse auto-industrie onderscheiden zich door hun elegante vormgeving en innovatieve technieken. Kijk maar naar deze Citroën C4. Het is een auto uit 2015, op de teller staat 77338 kilometer. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, 2-laags metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Het audiosysteem en het navigatiesysteem bedient u veilig met knoppen op het stuur. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Citroën is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Ook lederen versnellingspook, lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?