MarktPlaza

BMW 3-serie - 325i Executive Youngtimer concoursstaat

596x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Afmetingen (LxBxH): 4471 x 1739 x 1415 cm
Wielbasis: 2.725 cm
Inhoud laadruimte: 440/440 l
Acceleratie (0-100): 8,3 s
Topsnelheid: 237 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: black
Gemiddeld brandstofverbruik: 9,5 l/100km (1 op 10,5)
Brandstofverbruik in de stad: 13,5 l/100km (1 op 7,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,2 l/100km (1 op 13,9)
CO2 uitstoot: 229 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Algemene staat: zeer goed
Technische staat: zeer goed
Optische staat: zeer goed
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 181 - 203 per kwartaal
Bandenmaat: 205/55WR16
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Airbag hoofd voor
- Airbag opzij voor
- Airbag passagier
- Audiobediening op het stuurwiel
- Centrale deurvergrendeling afstandbediening
- Elektrisch bedienbare ramen achter
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Gordelspanners
- Koplampen sproeier
- Lederen stuurwiel
- Metallic lak
- Middenarmsteun achter
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen achter
- Mistlampen voor
- Parkeersensoren achter
- Pollenfilter
- Portierverlichting
- Verstelbare gordelhoogte
- Verwarmbare ruitensproeiers
Afgelopen zomer hebben we deze youngtimer aan een klant verkocht die amper 3 maanden later hoorde de klant dat we een E39 binnen (525i Special edition) kregen waar hij eigenlijk naar opzoek was. En u raad het al we hebben met liefde en plezier deze BMW 325i automaat Executive ingeruild op de BMW E39.
Een BMW 325i automaat Executive met slechts 97.134 km met alle boeken erbij en meer dan perfect onderhouden. En dat is aan alles terug te merken en wij wisten dit al uiteraard. De auto is tot en met 2018 enkel door de BMW dealer in onderhoud geweest en heeft afgelopen zomer een servicebeurt gehad van ons. Bij aflevering krijgt de auto weer een servicebeurt.
We hebben eigenlijk weer geluk gehad want een dergelijke exemplaar met automaat onder de 100.000 km is simpelweg amper of niet te vinden in heel Europa. En zeker zo netjes zoals deze is. Als ik voor mezelf zou kiezen zou ik deze auto eigenlijk zelf willen houden om ermee te gaan rijden. Wat rijdt deze BMW toch enorm lekker zeg. Ook mede doordat er servotronic op zit. Het lichte sturen maar toch heel direct in combinatie met de M54 zes cilinder motor gekoppeld aan een automaat is echt voor een middenklasser youngtimer veruit de mooiste combinatie. Kenners weten dit ook wel.
De auto verkeert dus echt in een absolute concoursstaat en dat zie je meteen terug. Zowel binnen als van buiten is het een waar feestje als je deze auto ziet. Ook als je gaat rijden met de auto merk je meteen dat je met een zo goed als nieuwe auto te maken hebt. De auto heeft tot deze zomer altijd in een verwarmde garage gestaan.
De M54 2.5 liter zes cilinder lijn motor is een zeer populaire motor waar er zeer veel van gebouwd zijn. Een zeer betrouwbare motor met veel vermogen. 192 pk met een koppel van maar liefst 245 Nm bij 3500 toeren per minuut. Goed voor een topsnelheid van ruim 237 Km ph en in iets meer dan 8 seconde van 0 naar 100 km ph. Een zeer snelle auto dus. Het gemiddeld verbruik ligt in de praktijk ruim 1 op 12 met de snelweg erbij gerekend.
De auto is voorzien van diverse luxe opties als xenon verlichting af fabriek, glazen schuifkanteldak, climate control, cruise control, in delen neerklapbare achterbank met ski luik en ga zo maar door.
Tegen een bescheiden meerprijs kunnen we de auto voorzien van een leder pakket. Dit wordt door een bedrijf verzorgt die ook voor BMW dealers leder inbouwt.
De auto valt onder de noemer youngtimer en is ook nog eens bijtellingsvriendelijk. Auto`s vanaf 15 jaar vallen onder de gunstige bijtellingsvriendelijkheid en u betaalt 35% over de economische waarde. Zeer gunstig dus voor ondernemers. De auto beschikt over een recente taxatierapport met vervangingswaarde en economische waarde. Deze is nog bijna 2 jaar geldig.
Een BMW 325i om meteen verliefd op te worden. We zeggen het weer, gaat u ze maar zoeken zoals deze is in deze staat en dan ook nog de combinatie zwart/zwart. Ze zijn amper of niet te vinden. Mocht u opzoek zijn naar een dergelijke youngtimer dan geven we u het advies om als laatste bij ons te komen kijken en vrijblijvend een proefrit te maken. We hebben ook touring uitvoeringen op onze site staan. Zeker de moeite waard om te bekijken.