MarktPlaza

BMW 1-serie - 116i 109pk Centennial Executive Sportline Sportstoelen / Navigatie / LED-koplampen

482x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2016 - feb 2017
Modelcode: F20 (5), F21 (3) LCI
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 180 Nm
GVW: 1.870 kg
Afmetingen (LxBxH): 433 x 177 x 142 cm
Wielbasis: 269 cm
Tankinhoud: 52 liter
Acceleratie (0-100): 10,9 s
Topsnelheid: 195 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik in de stad: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
CO2 uitstoot: 116 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Kooiman Basis pakket (zonder meerprijs): De prijzen van een occasion bij Autobedrijf Kooiman zijn altijd inclusief het Kooiman Basis pakket :- Afleverinspectie ( vitale delen, vloeistoffen controleren & eindcontrole)- Nieuwe APK keuring- Tenaamstelling kenteken- NAP certificaat
- Kooiman Comfort pakket (€ 595): Kooiman Comfort pakket van 1300cc - 1800cc : € 595,- - Kooiman comfort pakket ( extra t.o.v. basispakket ) Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema van fabrikant Nieuw set matten Halve tank brandstof 6 maanden Bovag garantie Gratis vervangend vervoer tijdens garantie werkzaamheden
- Kooiman Premium pakket (€ 350): - Kooiman Premium pakket € 350,- meerprijs en extra t.o.v. Comfort pakket, motorinhoud van 1300cc - 1800cc.12 maanden Cargarantie Volle tank brandstof Gratis zomer- en winterinspectie 1 jaar gratis opslag van zomer- en winterbanden 1 jaar gratis mobiliteitshulp onderweg ( bij afsluiten Kooiman verzekering )
= Aanvullende opties en accessoires =
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- LED koplampen
- Lichtmetalen velgen 16"
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Sport-Line
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Armsteun voor
- Bots herkenning systeem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Connected services
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Emissienorm euro 6 - 116 gr/km
- Hill hold functie
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen sportstuur
- Lederen stuurwiel
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-cd/mp3 speler
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
Niet voor niets is de hatchback de meest populaire carrosserievorm in West Europa. Deze BMW 1-serie bijvoorbeeld, is tegelijk ruim, praktisch en economisch. Hij is van het bouwjaar 2016 en heeft een tellerstand van 67981 kilometer. De sportstoelen geven het interieur een super strakke look. Verder is de BMW uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, sport line onderstel, getint glas, led-achterlichten, 2-laags metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
U kunt uw ogen op de weg houden, want het audiosysteem en het full map navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. Connected drive services speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om gemakkelijk en schadevrij in te parkeren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Met lederen sportstuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
De BMW 1-serie is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.