MarktPlaza

BMW 1-serie - 116d 116pk Centennial High Executive AUTOMAAT VAN: € 18.650, - VOOR: € 17.950,

493x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 8 versnellingen, Automaat
Modelreeks: mrt 2016 - feb 2017
Modelcode: F20 (5), F21 (3) LCI
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 270 Nm
GVW: 1.915 kg
Afmetingen (LxBxH): 433 x 177 x 142 cm
Wielbasis: 269 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 200 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
Brandstofverbruik in de stad: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,5 l/100km (1 op 28,6)
CO2 uitstoot: 96 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 336 - 356 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Kooiman Basis pakket (zonder meerprijs): De prijzen van een occasion bij Autobedrijf Kooiman zijn altijd inclusief het Kooiman Basis pakket :- Afleverinspectie ( vitale delen, vloeistoffen controleren & eindcontrole)- Nieuwe APK keuring- Tenaamstelling kenteken- NAP certificaat
- Kooiman Comfort pakket (€ 595): Kooiman Comfort pakket van 1300cc - 1800cc : € 595,- - Kooiman comfort pakket ( extra t.o.v. basispakket ) Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema van fabrikant Nieuw set matten Halve tank brandstof 6 maanden Bovag garantie Gratis vervangend vervoer tijdens garantie werkzaamheden
- Kooiman Premium pakket (€ 350): - Kooiman Premium pakket € 350,- meerprijs en extra t.o.v. Comfort pakket, motorinhoud van 1300cc - 1800cc.12 maanden Cargarantie Volle tank brandstof Gratis zomer- en winterinspectie 1 jaar gratis opslag van zomer- en winterbanden 1 jaar gratis mobiliteitshulp onderweg ( bij afsluiten Kooiman verzekering )
## Aanvullende opties en accessoires
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- LED koplampen
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Navigatiesysteem full map + hard disk
- Parkeersensor achter
- Sport-Line
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Bots herkenning systeem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Connected services
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Emissienorm euro 6 - 96 gr/km
- Hill hold functie
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen sportstuur
- LED mistlampen
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-cd/mp3 speler
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
Hij zorgt voor een ontspannen rijervaring, deze BMW 1-serie Het is een auto uit 2016. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige driecilinder motor. Deze BMW is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Ervaar de weldadige warmte van de inschakelbare stoelverwarming. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, sport line onderstel, getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Het navigatiesysteem met harde schijf en het audiosysteem bedient u met knoppen op het stuur. Met connected drive services kunt u muziek draadloos afspelen. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze BMW is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. De BMW is standaard voorzien van: lederen sportstuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze BMW 1-serie is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.