MarktPlaza

Audi A1 Sportback - 1.0 TFSI DESIGN PRO LINE PLUS

43x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Niet voor niets is de hatchback de meest populaire carrosserievorm in West Europa. Deze Audi A1 bijvoorbeeld, is tegelijk ruim, praktisch en economisch. Hij is van het bouwjaar 2015 en heeft een tellerstand van 81152 kilometer. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en middenarmsteun voor.
Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. De regensensor in de voorruit schakelt de ruitenwissers automatisch in en uit. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Audi A1 samen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.