MarktPlaza

Alfa Romeo MiTo - 0.9 TwinAir 105pk ECO Super Bruin Leder / 18inch / DAB-radio / Navigatie

86x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2016 - 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 145 Nm
GVW: 1.690 kg
Afmetingen (LxBxH): 406 x 172 x 145 cm
Wielbasis: 251 cm
Acceleratie (0-100): 11,4 s
Topsnelheid: 182 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik in de stad: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Kooiman Basis pakket (zonder meerprijs): De prijzen van een occasion bij Autobedrijf Kooiman zijn altijd inclusief het Kooiman Basis pakket :- Afleverinspectie ( vitale delen, vloeistoffen controleren & eindcontrole)- Nieuwe APK keuring- Tenaamstelling kenteken- NAP certificaat
- Kooiman Comfort pakket (€ 495): Kooiman Comfort pakket tot 1300cc : € 495,-- Kooiman comfort pakket ( extra t.o.v. basispakket ) Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema van fabrikant Nieuw set matten Halve tank brandstof 6 maanden Bovag garantie Gratis vervangend vervoer tijdens garantie werkzaamheden
- Kooiman Premium pakket (€ 250): - Kooiman Premium pakket € 250,- meerprijs en extra t.o.v. Comfort pakket, motorinhoud tot 1300cc.12 maanden Cargarantie Volle tank brandstof Gratis zomer- en winterinspectie 1 jaar gratis opslag van zomer- en winterbanden 1 jaar gratis mobiliteitshulp onderweg ( bij afsluiten Kooiman verzekering )
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- DAB ontvanger
- Dakspoiler
- Navigatiesysteem full map
- Pack Comfort
- Pack Lusso
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Sportstuur
- Voorstoelen verwarmd
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Blue & Me met nav-systeem
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Elektronisch Sper Differentieel
- Emissienorm euro 6 - 99 gr/km
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- LED achterlichten
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- MP3-speler
- Multimedia-voorbereiding
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
De Alfa Romeo MiTo heeft een krachtig design, hij toont zelfverzekerd maar niet arrogant. Het is die uitstraling die deze auto zo aantrekkelijk maakt. Zijn rijkwaliteiten zijn navenant: achter het stuur van deze auto bent u iedere verkeerssituatie de baas, dankzij zijn krachtige motor en uitgekiende wegligging. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. De lederen bekleding benadrukt de luxe uitstraling van deze auto. Stoelverwarming maakt het leven in deze auto aangenaam op koude en winterse dagen. Ook is de auto voorzien van: dakspoiler, aluminium pedalen, getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem en het full map navigatiesysteem via knoppen op het stuur. Dab-ontvangst geeft daarbij een kraakheldere ontvangst. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. De uitrusting van deze auto is met sportstuurwiel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Alfa Romeo in staat om zelf te reageren op potentiëel gevaarlijke situaties op de weg. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u interesse in deze mooie Alfa Romeo? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.