MarktPlaza

Zadelhoesjes met opdruk promotiemateriaal

75x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De grote groep fietsers met een kapot zadel zijn een ideale doelgroep voor uw marketingcampagne. Ze zijn gevoelig en willen geen natte billen. Niet gevoelig voor de boodschap van het bedrukte zadelhoesje. Zeggen ze. Maar wij weten beter, want keer op keer lezen ze de boodschap. Ze herkennen hun eigen fiets ook aan het bedrukte zadelhoesje. Onderbewust.

Waterdichte hoesjes van PVC of goedkoopste zadelhoesjes van PVC. Kunnen geproduceerd worden in iedere gewenste kleur en dus ook in uw eigen PMS kleur. De zadeldekjes kunnen volledig bedrukt worden met uw gewenste opdruk. Dit kan met enkele kleuren, maar ook in full colour. Full colour is ideaal bij een opdruk die bestaat uit veel kleuren of een kleurenverloop. Full colour is wel iets duurder, maar dat staat natuurlijk in schril contrast met de uitstralling en opvallendheid van uw bedrukte zadelhoesjes. 

Heb je al een ontwerp en ben je benieuwd hoe jouw reclameboodschap eruit ziet op een bedrukte zadelhoesje? Vraag dan vrijblijvend een offerte en digitale drukproef aan. Ga naar onze website http://www.promoboer.nl/zadelhoesjes/ of bel +31 085 0 15 987!