MarktPlaza

Bedrukte kerstballen als geschenk!

72x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Kerstballen bedrukken is een leuk relatiegeschenk voor tijdens de feestdagen. Het is een leuke weggever voor bijvoorbeeld acties, maar ook als onderdeel van het kerstpakket is kerstballen bedrukken een prachtig idee. Uw relatie of klant zal steeds weer aan u herinnerd worden, en positief ook! Wanneer hij de kerstboom optuigt of wanneer hij de balletjes gewoon als losse decoratie gebruikt. Want deze kerstballen zijn voor beide geschikt!

De kleine kerstballen van 6cm en grote kerstballen van 8cm zijn het populairste. Wij verkopen de grote kerstbal met een diameter van 8cm het meeste. Dat komt omdat de opdruk een stuk groter op deze kerstbal bedrukt kan worden. Wil je kerstballen in een ander formaat, zoals mini kerstballen of mega kerstballen, dan kunnen wij kerstballen op maat produceren.

Wij kunnen alle formaten kerstballen bedrukken. Dit kan goedkoop met een simpele opdruk in één of enkele kleuren. Het is ook mogelijk om de volledige kerstballen te bedrukken met een full colour opdruk. 

Wilt u graag kerstballen bestellen, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op de website http://www.promoboer.nl/kerstballen-bedrukken/.