MarktPlaza

Bedrukte kerstballen als kerstgeschenk

91x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Wanneer u zoekt naar kerstballen met een logo daarop, is Promoboer dé partij die u kan helpen. Wij bedrukken kerstballen van ieder gewenste formaat met uw logo. Dit kan in elke gewenste kleurcombinatie en ook met een full-colour bedrukking. Kerstballen kunt u als relatiegeschenk geven in bijvoorbeeld een kerstpakket! Heeft u interesse in onze bedrukte kerstballen, neem dan contact met ons op of ga naar onze website.

De kerst komt er aan!
Met de kerst zullen de kerstbomen weer verschijnen op het kantoor en bij de mensen thuis. Zoals iedere kerst zullen werkgevers weer het traditionele kerstpakket verzorgen. Deze kun je laten samenstellen. Leveranciers van kerstpakketten bieden tegenwoordig ook de mogelijkheid zelf een pakket samen te stellen. Hoe pak je dit het beste aan?

Nederlands thema pakket
Wij adviseren om te kiezen voor een bepaald thema voor uw kerstpakket. Dit kan het geliefde hollandse pakket zijn. Vaak wordt hier gekozen voor typisch Nederlandse producten, zoals: stroopwafels, erwtensoep (heerlijk voor in de winter!) en een lekkere zak drop. Een Hollands kerstpakket zal altijd in de smaak vallen.

Kerstpakket met italiaans thema
Zoekt u wat exotischers, of wat uitdagenders, kies dan voor een italiaans kerstpakket. Bent u eigenaar van een italiaans restaurant, dan is dit thema uiteraard de uitgelezen optie. Een italiaans kerstpakket kan bestaan uit: pasta, een italiaanse wijn, soepstengels en veel meer!

Bierpakket met kerstballen
Zoekt u naar een stoerder pakket of heeft u een bier bedrijf, dan kunt u kiezen voor een echt bierpakket. Hiermee kunt u uw werknemers een gezellige avond met vrienden onder het genot van speciaal bier geven. Hierbij horen natuurlijk lekkere snacks, zoals chips en borrelnootjes. U kunt het kerstpakket ook voorzien van een kerstbal met uw bierlogo daarop. Werknemers zullen de kerstbal ophangen in de kerstboom, waar uw merk dan goed zichtbaar is.

Ga naar https://www.promoboer.nl/kerstballen-bedrukken/ voor meer informatie en meer voorbeelden van kerstballen met logo.