Bedrukte strandballen als zomers relatiegeschenk

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 66x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
N.O.T.K.

Omschrijving

Veel van onze klanten laten strandballen bedrukken zodat ze ingezet kunnen worden als promotiemateriaal. Zij geven strandballen gratis weg als relatiegeschenk of give-away. Het doel van de bedrukte bal? Het vergroten van de naamsbekendheid, het promoten van evenementen of het onder aandacht brengen van nieuwe producten. Wij hebben een aantal manieren om het doel van uw marketingcampagne te bereiken.

1. Opgeblazen strandballen bij een evenement
Opgeblazen strandballen zien wij veel terug tijdens evenementen, zoals beurzen, festivals en concerten. Ze dien ter aankleding van beurzen, zoals de vakantiebeurs, of worden daar verspreid onder bezoekers. Bij festivals en concerten werken opgeblazen strandballen sfeerverhogend en zijn bovendien goede reclamemakers.

Populaire locaties zijn recreatieparken, (vakantie)beurzen en op scholen. Verras leerlingen of bezoekers met een leuke strandbal. Zo hebben zij een leuke strandbal om de zomervakantie in te luiden. Op deze manier blijft u de hele zomer nog in beeld en profiteert u van een groot bereik.

3. Strandballen weggeven in de winkel
Wanneer uw bedrijf winkels heeft of een andere locatie waar klanten komen dan kunt u deze strandballen daar prima uitdelen in de vakantieperiode. U maakt er reclame mee en uw klanten zullen het bedrijf of de winkel zelfs tijdens hun vakantie niet vergeten. Een leuke give-away bij aankoop of bezoek in de winkel.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.