MarktPlaza

Woondroom in de Nationaal Parkregio Hunsrück-Hochwald

27x bekeken
7 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

D830 Woondroom in de Nationaal Parkregio Hunsrück-Hochwald, zonder makelaarskosten

Kerngegevens:

  • Bouwjaar: 1819
  • Woonoppervlakte: 280 m²
  • Nuttige oppervlakte: 190 m²
  • Perceeloppervlakte: 1303 m²
  • Kamers: 8
  • Slaapkamers: 4
  • Badkamers: 2
  • Parkeerplaatsen: 3-4
  • Energiedrager: Olie
  • Staat: Goed onderhouden
Voordelen:

  • Goede infrastructuur
  • Instapklaar
Objectbeschrijving: Onze mooie woning, een voormalig boerderijhuis (1819) met bijgebouw (1799), is door de jaren heen liefdevol gerenoveerd en is uitgegroeid tot een dorpsbeeldbepalend huis met veel charme en karakter. Het hoofdhuis werd in 1993 volledig gerenoveerd en sindsdien voortdurend gemoderniseerd. Het bijgebouw, dat vroeger de stallen huisvestte, werd in 2010 eveneens verbouwd en uitgebreid, waardoor er een nieuwe, unieke woonruimte met veel gebruiksmogelijkheden ontstond, waarin de oorspronkelijkheid van dit gebouwencomplex op veel plaatsen nog te herkennen is.

De plafondhoogte in het hoofdhuis bedraagt ca. 2,65 m op de begane grond en ca. 2,55 m op de eerste verdieping. In de woning bedraagt de plafondhoogte ca. 2,45 m. Een klein deel van het interieur van de schuur is in oorspronkelijke staat gebleven en biedt daardoor de mogelijkheid om eigen ideeën te realiseren. In de grote en liefdevol aangelegde tuin kunt u ontspannen en genieten van een prachtig uitzicht over het Hochwald tot aan de Erbeskopf.

Niet voor niets werd ons huis in 2011 bekroond met de 2e plaats in de wedstrijd “voorbeeldig eigendom” van de Landkreis Birkenfeld. Of het nu als meergezinswoning is, als huis met extra verhuurpotentieel of als mogelijkheid voor ruimtegebruik voor wonen en werken, … het is aan u. Laat u betoveren door ons huis tijdens een bezichtiging!

Locatie: Onze woning ligt rustig, omgeven door veel natuur en biedt tegelijkertijd een zeer goede aansluiting op het openbaar vervoer. Binnen enkele minuten bereikt u de snelweg en ook het slechts 4 km verderop gelegen Birkenfeld biedt als districtshoofdstad onder andere alle mogelijkheden voor medische zorg, scholen en vele winkelgelegenheden. Voor de vrijetijdsbesteding heeft de regio meerdere hoogtepunten te bieden. Zo bereikt u binnen 20 minuten rijden het prachtige Bostalmeer met een groot aantal wateractiviteiten, de Erbeskopf voor onder andere wintersportliefhebbers en profiteert u van talrijke en bekroonde wandelpaden en het 90 km lange Nahe-Hunsrück-Mosel-fietspad.

Deze woning word rechtstreeks door de eigenaar aangeboden, zonder tussenkomst van een makelaar. Hiermee bespaart u al snel 6% makelaarscourtage!
Voor meer informatie mag u direct contact opnemen met mevrouw Sandra Funk op +49 176 81494415 of als u liever een voorgesprek met ons kantoor wilt voeren of de Duitse taal niet machtig bent, neem dan contact op met Mike Dijksma 0637546438 of mail naar info@ikzoekhetwatverder.nl