De Koffie Winkel

De Koffie Winkel is de koffie specialist van Nederland! Wij bieden alle belangrijke series aan van de jura koffiemachines.

Wij zijn gespecialiseerd in JURA. Bestel je jura koffiemachine bij een onbetwiste specialist.

Wij verkopen espressomachines van o.a. JURA,  QuickMill, Solis, Melitta, Nivona, illy, Francis Francis, en Ascasco. Deze merken behoren tot de beste in Nederland! 

Onze topkwaliteit koffie (koffiebonen of gemalen koffie) en espressocups zijn met zorg uitgekozen van o.a. Caffè Citta d'Italia, Mocca d’Or, Illy, Medellin Secret, Dibar Cafe.

Meer over De Koffie Winkel
Naast het brede assortiment van koffie en koffiebonen die je online kunt kopen, bieden wij ook de mogelijkheid om losse verse thee online te kopen. Het assortiment wordt compleet gemaakt met de theepotten en servies van Bredemeijer, prachtige glazen van Bodum, koffie accessoires, reinigingsmiddelen, espressomachines, koffiemolens en barista tools.

In onze showroom en winkel in Haren vind je alles wat je zoekt! Centraal net onder Groningen gemakkelijk en snel te bereiken via de A7 en A28, ruime openingstijden en parkeergelegenheid voor de deur, ideaal!

Meer weten over onze jura koffiemachines? Kijk dan hier: https://www.dekoffiewinkel.com/jura-koffiemachines

 

Advertenties van De Koffie Winkel

10  advertenties