MarktPlaza

JURA E8 Touch Platina Koffiemachine

1709x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

E8 Platina - Touchscreen
NIEUW: met Touchscreen ! Let op: GRATIS Glazen melkbeker en Koffiebonen Pakket t.w.v. €80!

De meest verkochte volautomaat van JURA de E8 nu ook in een Touchscreen versie ! Geoptimaliseerd, verfijnd en nog eenvoudiger in gebruik door middel van dit touchscreen.

Touchscreen - TFT-display met kunstmatige intelligentie
50% meer koffiespecialiteiten - 12 verschillende koffiespecialiteiten
profi-cappuccinotore voor vederlicht melkschuim én warme melk
AormaG3 molen en PEP (Pulse Extraction Process) voor ultieme koffiekwaliteit
Meer koffiespecialiteiten waaronder een espresso doppio, macchiato en special coffee. De nieuwe profi-cappuccinotore zorgt voor perfecte melkschuim én warme melk voor een koffie verkeerd. De watertank is opnieuw vormgegeven en de koffiemachine is standaard voorzien van de smart-connect. Ook is de nieuwe machine voorzien van een touchscreen, dit was voorheen nog niet bij de E8- serie. Simpel genieten van je favoriete koffie met slechts één touch op de knop!

Het Pulse Extraction Process (P.E.P.) optimaliseert de extractietijd waardoor korte koffiespecialeiten zoals een espresso ook een optimaal koffiearoma heeft. De aromaG3 molen halveert de maalduur en geeft 60% minder restkoffie. Met één druk op de knop wordt het geïntegreerde onderhoudsprogramma geactiveerd voor optimale hygiëne.

De watertank is gemakkelijk toegankelijk vanaf de voorzijde en heeft een capaciteit van 1,9 liter. Het bonenreservoir, mét aromabeschermdeksel, heeft een capaciteit van 280 gram.

Meer weten? Neem contact op voor meer informatie of koop direct online in de winkel.