JURA S8 Chrome Koffiemachine

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 196x bekeken
  • Datum geplaatst 15 dagen geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

S8 Chroom 
Ook de nieuwste premium volautomaat van JURA heeft een mooie upgrade gekregen:

  • verchroomd kopjesplateau
  • standaard met smart connect
  • design vormgegeven watertank
  • De ontwikkelingen bij JURA Zwitserland staan niet stil. De JURA S8 wordt gekenmerkt door zijn compacte design, symmetrische vormen en hoogwaardige materialen. 

Met vernieuwde technieken zoals het P.E.P. - pulserend extractieproces - wordt de extractietijd geoptimaliseerd waardoor ook een espresso en ristretto een rijk koffiearoma hebben. De nieuwe aroma G3molen maalt de koffie altijd vers, snel en behoedzaam. En dankzij de actieve bonenbewaking heb je nooit meer last van het geluid van een lege koffiemolen en half gevulde kopjes koffie. Ruim op tijd geeft de koffiemachine een signaal wanneer het bonenreservoir bijgevuld moet worden.

Middels het touchscreen kleurendisplay kan je op ieder gewenst moment je favoriete koffie zetten. One-touch cappuccino, caffè latte, flat white en latte macchiato. Geïntegreerde spoel- en reingingsprogramma's zorgen met één druk op de knop voor perfecte hygiëne. 

Duurzaamheid; de Zero-Energie switch voorkomt energie verbruik in de 'stand-by' stand en de Energie Spaar Modus helpt energie te besparen. Tevens is het mogelijk een 'uitschakeltijd' in te stellen zodat de koffiemachine automatisch uitschakelt wanneer deze niet wordt gebruikt.

Tevens is de JURA S8 verkrijgbaar in een Moonlight silver uitvoering!


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.