MarktPlaza

Weinsberg CaraOne 500 XU Nieuw model 2019

32x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Weinsberg
Model: CaraOne 500 XU Nieuw model 2019
Bouwjaar: 2019
Lengte: 7.23 meter
Aantal slaapplaatsen: 4
Leeg gewicht: 1090 kg
Maximum gewicht: 1500 kg
Uitvoering: Overig
Kilometerstand: 0
Indeling:
Rond zit: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
CV: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Boiler, Buitenlamp, Cassettetoilet, Combicassettes, Gascomfoor, Hagelbestendig dak, Hordeur, Indirecte verlichting, Kachel, Koelkast, Lattenbodem, ...
Boiler, Buitenlamp, Cassettetoilet, Combicassettes, Gascomfoor, Hagelbestendig dak, Hordeur, Indirecte verlichting, Kachel, Koelkast, Lattenbodem, Leeslampjes, Matras traagschuim, Midden-opstelling, Middenkeuken, Omvormer, Reservewiel, Ringverwarming, Rondzit, Schokbreker, Schoonwatertank (vast), Serviceluik, Stabilisator, Verzwaarde steunen, Vrijstaand bed
U heeft de beschikking over 4 slaapplaatsen in deze praktisch ingedeelde Weinsberg CaraOne 500 XU van bouwjaar 2019. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Weinsberg caravan hagelbestendig. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 410 kilo. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.
De ruime rondzit, waar deze caravan over beschikt, kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. De caravan beschikt over een middenkeuken met voldoende bergruimte, die praktisch is ingericht en met een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan is uitgevoerd. De 5 liter boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. In de keuken treft u een koelkast aan.
Het vrijstaande queensbed biedt u alle ruimte en is tevens goed toegankelijk voor het in- en uitstappen. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems, maar ook traagschuimmatrassen. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet.
De verwarmde lucht wordt efficiƫnt verspreid via een ringverwarming.
De caravan is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de caravan. De stabilisatorkoppeling van deze caravan zorgt voor een stabiel en veilig weggedrag.
Past deze Weinsberg CaraOne 500 XU helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.
Stahoogte: 196 cm
Rijklaargewicht: 1130 kg
Afmetingen bed 1: 192x148