MarktPlaza

HOME-CAR Rally Trophy 52 FHU

1417x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: HOME-CAR
Model: Rally Trophy 52 FHU
Bouwjaar: 2007
Lengte: 7.25 meter
Aantal slaapplaatsen: 4
Leeg gewicht: 1070 kg
Maximum gewicht: 1500 kg
Uitvoering: Overig
Kilometerstand: 0
Indeling:
Rond zit: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
CV: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Kenteken: WV-XR-67
Stahoogte: 196 cm
Afmetingen bed 1: 200x140
## Aanvullende opties en accessoires<...
Kenteken: WV-XR-67
Stahoogte: 196 cm
Afmetingen bed 1: 200x140
## Aanvullende opties en accessoires
- Antenne-voorbereiding
- Buitenlamp
- Caravanmover
- Cassettetoilet
- Combicassettes
- Dakluik groot
- Frans bed
- Hoek-opstelling
- Kachel
- Lattenbodem
- Leeslampjes
- Matras traagschuim
- Middenkeuken
- Omvormer
- Reservewiel-beugel
- Schoonwatertank (vast)
- TUV-certificaat (100km/u)
- Vriesvak
U heeft in deze comfortabel ingedeelde Home-Car Rally Trophy 52 FHU, die is gebouwd in 2007, de beschikking over slaapgelegenheid voor 4 personen. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 430 kilo. Met de Truma mover, waarmee deze caravan is uitgerust, zet u de caravan snel en eenvoudig op zijn plek. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik. Aan de Tempo 100 sticker van deze caravan kunt u zien dat u hiermee op de Duitse Autobahn 100 kilometer per uur mag rijden.
In de praktische rondzit waarmee de caravan is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. In de luxe uitgeruste keuken van deze Home-Car caravan vindt u zelfs een afzuigkap voor de afvoer van kookluchtjes en overtollige warmte. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 5 liter boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.
Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems, maar ook traagschuimmatrassen. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet.
De caravan is uitgerust met een Airmix om verse buitenlucht bij de verwarmde lucht te kunnen mengen. Het interieur kan goed worden geventileerd dankzij het grote dakluik, dat ook voor extra lichtinval zorgt. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.
U zult in deze caravan, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. Omdat de caravan is uitgerust met een stabilisatorkoppeling, heeft deze een rustiger weggedrag.
Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Home-Car Rally Trophy 52 FHU kennis te maken.
Optioneel: afleverpakket € 395,-
- Bovag onderhoudsbeurt
- Schoonmaken van in- en exterieur
- Technische uitleg
- Banden maximaal 5 jaar oud