MarktPlaza

Weinsberg CaraOne 390 PUH NIEUW MODEL 2020

290x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Weinsberg
Model: CaraOne 390 PUH NIEUW MODEL 2020
Bouwjaar: 2020
Lengte: 5.93 meter
Aantal slaapplaatsen: 4
Leeg gewicht: 950 kg
Maximum gewicht: 1200 kg
Uitvoering: Overig
Kilometerstand: 0
Indeling:
Rond zit: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
CV: aanwezig
Douche: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Stahoogte: 209 cm
Rijklaargewicht: 990 kg
Afmetingen bed 1: 201x148
## Aanvullende opties en accessoires&...
Stahoogte: 209 cm
Rijklaargewicht: 990 kg
Afmetingen bed 1: 201x148
## Aanvullende opties en accessoires
- Antenne-voorbereiding
- Buitenlamp
- Cassettetoilet
- Combicassettes
- Dakluik groot
- Hagelbestendig dak
- Hefbed
- Indirecte verlichting
- Kachel
- Kopkeuken
- Lattenbodem
- Leeslampjes
- Matras traagschuim
- Midden-opstelling
- Omvormer
- Panoramadak
- Schoonwatertank (vast)
- Vriesvak
NIEUW 2020
Deze Weinsberg CaraOne 390 PUH uit 2020 biedt u een praktische indeling zodat u optimaal kunt genieten van uw kampeervakantie. Het panoramadak zorgt, samen met het grote dakluik, tijdens donkere dagen voor voldoende daglicht in deze caravan. Door het gebruik van GFK heeft deze Weinsberg caravan een hagelbestendig dak. Het lage gewicht maakt het mogelijk om deze caravan ook met een kleinere auto te trekken, waarbij een rijbewijs B waarschijnlijk zal volstaan. Deze caravan heeft een laadvermogen van 210 kilo (eventueel te verhogen, tegen meerprijs). Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.
In de praktische rondzit waarmee de caravan is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. In de voorzijde van de caravan is de keuken geplaatst. Compleet en functioneel uitgevoerd, met diverse opbergmogelijkheden en spoelbak met kraan, alsmede een 3-pits kooktoestel. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 5 liter boiler aanwezig. De koelkast (145 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.
Er wordt veel ruimte bespaard door het gebruik van het tweepersoons hefbed boven de zitgroep. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als traagschuimmatrassen. In de badkamer vindt u niet alleen een wastafel, maar ook een ingebouwd cassettetoilet. Douchen in de caravan is ook mogelijk, er is een doucheruimte aanwezig.
Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.
Dankzij de hordeur heeft u in de caravan geen last van vliegen en muggen. De stabilisatorkoppeling van deze caravan zorgt voor een stabiel en veilig weggedrag.
De Weinsberg CaraOne 390 PUH heeft een vanaf prijs van € 15.542,-
Ons showmodel heeft het volgende extra:
Smart pakket, Advanced pakket, Licht pakket, geiwchtsverhoging naar 1350 kg, Reservewiel, Reservewielhouder in disselbak, Serviceluik afsluitbaar.
Hierdoor komt deze wagen op een totaalprijs van € 18.636,- (inclusief transportkosten)
Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Weinsberg CaraOne 390 PUH of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.