MarktPlaza

LMC 668 G Element 668 G NIEUW 2020

43x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: LMC
Model: 668 G Element 668 G NIEUW 2020
Bouwjaar: 2020
Lengte: 6.98 meter
Aantal slaapplaatsen: 2
Leeg gewicht: 2694 kg
Maximum gewicht: 3500 kg
Uitvoering: Overig
Kilometerstand: 0
Indeling:
Trein zit: aanwezig
Opties:
Cruisecontrol: aanwezig
Douche: aanwezig
Electrische ramen: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Luifel: aanwezig
Stuurbekrachtiging: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Vermogen: 103 kW (140 PK)
Chassis: Fiat
## Aanvullende opties en accessoires
- 2 aparte ...
Vermogen: 103 kW (140 PK)
Chassis: Fiat
## Aanvullende opties en accessoires
- 2 aparte bedden
- Afvalwatertank (vast)
- Airbag(s)
- Antenne-voorbereiding
- Bagageruimte
- Buitenlamp
- Cabine airco
- Cassettetoilet
- Centr. deurvergr. afstandsb.
- Combicassettes
- Dakluik groot
- Hagelbestendig dak
- Huishoudaccu
- Indirecte verlichting
- Ladekast
- Lattenbodem
- Leeslampjes
- Matras traagschuim
- Midden-opstelling
- Middenkeuken
- Omvormer
- Schoonwatertank (vast)
- Stoel(en) draaibaar
Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze LMC Element T 668 G een heerlijk vakantiehuis. De camper is uit 2020 en is geschikt voor 2 personen. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze LMC camper hagelbestendig. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager. Het meenemen van al uw reisbagage in deze camper, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 605 kilo.
Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de ruime treinzit vindt u een gezellige plek om te zitten, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Om al uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (144 liter) ingebouwd.
De aparte bedden waarmee de camper is uitgerust bieden een ruime slaapplek aan 2 personen. Dankzij de traagschuimmatrassen en lattenbodems kunt u genieten van extra comfortabele bedden. In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.
Doordat deze camper met een hordeur is uitgerust, heeft u in de camper geen last van insecten. Op de camperplaats aangekomen kunt u de Thüle cassetteluifel in een oogwenk uitdraaien. Afsluitend worden nog de accessoires genoemd die het kamperen veraangenamen. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de buitenlamp en de omvormer.
Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze LMC Kies model 668 G of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.
De LMC Element T 668 G heeft een vanaf prijs van € 68.990,-
Ons showmodel is uitgerust met: 140 PK Motor, Chassis comfort pakket, Avantgarde pakket, Design pakket, Ambiente licht pakket, Fietsdrager 2 fietsen achterop en een Thule 5200 luifel elektrisch.
Totaalprijs van dit showmodel is € 79.208,-
Stahoogte: 212 cm
Rijklaargewicht: 2895 kg
Afmetingen bed 1: 199x80
Afmetingen bed 2: 192x80