MarktPlaza

Weinsberg CaraOne 450 FU NIEUW! 2020

360x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Weinsberg
Model: CaraOne 450 FU NIEUW! 2020
Bouwjaar: 2020
Lengte: 6.59 meter
Aantal slaapplaatsen: 4
Leeg gewicht: 960 kg
Maximum gewicht: 1350 kg
Uitvoering: Overig
Kilometerstand: 0
Indeling:
Rond zit: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
CV: aanwezig
Douche: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Boiler, Buitenlamp, Cassettetoilet, Combicassettes, Dakluik heki, Disselafdekking, Douche, Dwarsbed, Frans bed, Gascomfoor, Hagelbestendig dak, ...
Boiler, Buitenlamp, Cassettetoilet, Combicassettes, Dakluik heki, Disselafdekking, Douche, Dwarsbed, Frans bed, Gascomfoor, Hagelbestendig dak, Hordeur, Indirecte verlichting, Kachel, Koelkast, Leeslampjes, Matras traagschuim, Midden-opstelling, Middenkeuken, Omvormer, Reservewiel, Ringverwarming, Rondzit, Schokbreker, Schoonwatertank (vast), Serviceluik, Stabilisator, Toilet/Wasruimte, Verzwaarde steunen, Vriesvak
U heeft in deze comfortabel ingedeelde Weinsberg CaraOne 450 FU van modeljaar 2020, de beschikking over genoeg slaap- en zitgelegenheid. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Weinsberg caravan geen zorgen te maken over hagelschade. Door het lage gewicht kunt u de caravan met bijna iedere auto trekken en is een rijbewijs B meestal voldoende. Deze caravan heeft een laadvermogen van 350 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.
De ruime rondzit, waar deze caravan over beschikt, kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. De keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Er is voldoende bergruimte, uiteraard zijn er ook een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan aanwezig. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De koelkast (107 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.
Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. In de badkamer vindt u niet alleen een wastafel, maar ook een ingebouwd cassettetoilet.
De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.
De caravan is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de caravan. Voor een stabieler en veiliger weggedrag is deze caravan uitgerust met een stabilisatorkoppeling.
Wilt u meer informatie over deze Weinsberg CaraOne 450 FU? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Vanaf: € 15.792,-
Opties aanwezig op dit model:
Smart pakket € 844,- 
Advanced pakket € 752,-
Licht-pakket € 385,-
Gewichtsverhoging naar 1350 kg € 101,-
Reservewiel staal velg in disselbak € 268,-
Serviceluik afsluitbaar € 246,-
Bovenkasten links en rechts achter i.p.v aflegplanken € 245,-
Openslaand voorraam € 355,-
Meerprijs dealer afhaal (Transportkosten) € 498,-
Totaalprijs van dit showmodel:
€ 19.486,-
Stahoogte: 196 cm
Rijklaargewicht: 1000 kg
Afmetingen bed 1: 199x137
Afmetingen bed 2: 199x152