MarktPlaza

Volvo XC90 - 2.4 D5 Elite Youngtimer 7 persoons

582x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jun 2002 - okt 2004
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Koppel: 340 Nm
GVW: 2.735 kg
Afmetingen (LxBxH): 480 x 190 x 174 cm
Wielbasis: 286 cm
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 185 km/u
Interieurkleur: Zwart
CO2 uitstoot: 242 g/km
Emissieklasse: Euro3
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 608 - 650 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 495): Auto Willenborg Afleverpakket: Dit pakket bestaat uit: nieuwe APK-keuring, Onderhoudsbeurt volgens schema, 12 maanden AutoFirst mobiliteitsgarantie, Volle tank brandstof
## Aanvullende opties en accessoires
- 2 stoelen op derde rij
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Bagagedek
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitenspiegels met verlichting
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hoofdsteunen actief
- Hoofdsteunen voor en achter
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Navigatiesysteem full map
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Roll Stability Control
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Stoere Youngtimer, 20.000KM geleden groot onderhoud gehad met distributieriem vervangen, alle verstuivers vervangen en bak gespoeld. In oktober stuurhuis laten reviseren, nieuwe schokbrekers voor geplaatst, nieuwe motor- en baksteunen en nieuwe intercooler gemonteerd. Deze auto is ook eventueel om te bouwen naar Grijs Kenteken, vraag naar de mogelijkheden.
Met een SUV als deze hebt u een praktische en ruime auto, maar tegelijk biedt hij ook comfort en rijplezier. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige vijfcilinder motor. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, getint glas, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
In deze auto beschikt u natuurlijk over een full map navigatiesysteem. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit, u bedient dit veilig via het stuurwiel. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Volvo is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Deze Volvo is voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Als u nieuwsgierig bent naar deze Volvo XC90, neem dan snel contact met ons op.