MarktPlaza

Volkswagen Golf - 1.0 TSI Comfortline 18" LM PDC Navi

581x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2015 - mrt 2017
Modelcode: VII, 5G
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.730 kg
Afmetingen (LxBxH): 435 x 180 x 149 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 9,7 s
Topsnelheid: 204 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 105 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 495): Auto Willenborg Afleverpakket: Dit pakket bestaat uit: nieuwe APK-keuring, Onderhoudsbeurt volgens schema, 12 maanden AutoFirst mobiliteitsgarantie, Volle tank brandstof
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bots herkenning systeem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfort-pakket
- Comfortstoel(en)
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Elektronisch Sper Differentieel
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map + hard disk
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Sportonderstel
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vervolgbotsing preventie
Uitmuntende prestaties, dynamische rijeigenschappen en bakken vol met rijplezier, deze Volkswagen Golf levert het allemaal. Hij is van het bouwjaar 2017 en heeft 35171 kilometer gelopen. De comfortstoelen zorgen voor een optimale zithouding onderweg. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Onderweg kunt u veilig genieten van het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem met harde schijf. Want in deze Volkswagen bedient u ze vanaf het stuurwiel. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Volkswagen is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren voor en achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Deze Volkswagen is voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Als bestuurder van deze Volkswagen bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.
Al onze auto's worden standaard geleverd met BOVAG garantie (vanaf €4.500,-) een geldige APK-keuring en een uitgebreide inspectiebeurt. Ook kunt u kiezen voor ons afleverpakket. Voor €495,- krijgt de auto een nieuwe APK-keuring, de onderhoudsbeurt volgens schema, 12 maanden AutoFirst mobiliteitsgarantie en een volle tank brandstof.
Auto Willenborg is al ruim 45 jaar hét autobedrijf van Laren en omstreken. Naast ons Ford specialisme kunt u bij ons terecht met alle merken bedrijfs- en personenauto's, zowel voor onderhoud, APK, Schadeherstel als de aanschaf van gebruikte en nieuwe auto's