MarktPlaza

Ford Mondeo - 2.0-16V Limited Bus. Pack, Trekhaak

237x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: aug 2009 - sep 2010
Modelcode: CD345
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 185 Nm
GVW: 2.090 kg
Afmetingen (LxBxH): 480 x 189 x 150 cm
Wielbasis: 285 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 210 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,9 l/100km (1 op 12,7)
Brandstofverbruik in de stad: 11,2 l/100km (1 op 8,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
CO2 uitstoot: 189 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 181 - 203 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 495): Auto Willenborg Afleverpakket: Dit pakket bestaat uit: nieuwe APK-keuring, Onderhoudsbeurt volgens schema, 12 maanden AutoFirst mobiliteitsgarantie, Volle tank brandstof
## Aanvullende opties en accessoires
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor voor en achter
- Trekhaak afneembaar
- Verwarmde voorruit
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Business Pack
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Spraakbediening
- Visibility-pack
NU 1000,- In prijs verlaagd EINDEJAARSAANBIEDING van 8950,- voor 7950,-
Combineer de functionaliteit van een gezinsauto met de prestaties van een sportwagen, en je krijgt deze sportieve Ford Mondeo Dit is een dealeronderhouden auto die 120327 kilometer heeft gelopen, het bouwjaar is 2010. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z’n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Belangrijk voor de veiligheid onderweg: u hoeft uw handen niet van het stuur te nemen om het audio-installatiesysteem te bedienen. Dit kan met spraakbediening. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Achter het stuur van deze Ford bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren voor en achter die u assisteren bij het inparkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Extra opties op deze auto zijn: lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Ford voor een proefrit reserveren.
Al onze auto's worden standaard geleverd met BOVAG garantie (vanaf €4.500,-) een geldige APK-keuring en een uitgebreide inspectiebeurt. Ook kunt u kiezen voor ons afleverpakket. Voor €495,- krijgt de auto een nieuwe APK-keuring, de onderhoudsbeurt volgens schema, 12 maanden AutoFirst mobiliteitsgarantie en een volle tank brandstof.
Auto Willenborg is al ruim 45 jaar hét autobedrijf van Laren en omstreken. Naast ons Ford specialisme kunt u bij ons terecht met alle merken bedrijfs- en personenauto's, zowel voor onderhoud, APK, Schadeherstel als de aanschaf van gebruikte en nieuwe auto's