MarktPlaza

Ford B-Max - 1.0 EcoBoost Titanium Navigatie

611x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2012 - jun 2018
Modelcode: B232
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 170 Nm
GVW: 1.760 kg
Afmetingen (LxBxH): 408 x 175 x 160 cm
Wielbasis: 249 cm
Acceleratie (0-100): 13,2 s
Topsnelheid: 175 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik in de stad: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 114 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 495): Auto Willenborg Afleverpakket: Dit pakket bestaat uit: nieuwe APK-keuring, Onderhoudsbeurt volgens schema, 12 maanden AutoFirst mobiliteitsgarantie, Volle tank brandstof
## Aanvullende opties en accessoires
- Lichtmetalen velgen 16"
- Parkeersensor voor en achter
- Technologie-pakket
- Verwarmde voorruit
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-cd/mp3 speler
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
Plaats voor vijf personen of genoeg plek voor uw aankopen bij de bouwmarkt, de veelzijdige Ford B-Max biedt het allemaal. Dit ruimtewonder is altijd bij de dealer onderhouden, is van het bouwjaar 2014 en heeft 75480 kilometer op de teller staan. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig met spraakbediening. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Het luxeniveau in deze Ford is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Ford B-Max heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal. Ook helpen het autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, u rit tot een veilige rit te maken.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Al onze auto's worden standaard geleverd met BOVAG garantie (vanaf €4.500,-) een geldige APK-keuring en een uitgebreide inspectiebeurt. Ook kunt u kiezen voor ons afleverpakket. Voor €495,- krijgt de auto een nieuwe APK-keuring, de onderhoudsbeurt volgens schema, 12 maanden AutoFirst mobiliteitsgarantie en een volle tank brandstof.
Auto Willenborg is al ruim 45 jaar hét autobedrijf van Laren en omstreken. Naast ons Ford specialisme kunt u bij ons terecht met alle merken bedrijfs- en personenauto's, zowel voor onderhoud, APK, Schadeherstel als de aanschaf van gebruikte en nieuwe auto's