MarktPlaza

Volvo C70 Convertible - 2.5 T5 Summum Leer Navi Xenon 18" 220pk

545x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: nov 2005 - mei 2007
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 320 Nm
GVW: 2.070 kg
Afmetingen (LxBxH): 458 x 185 x 141 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 8,0 s
Topsnelheid: 240 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 9,1 l/100km (1 op 11,0)
Brandstofverbruik in de stad: 13,1 l/100km (1 op 7,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
CO2 uitstoot: 217 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Garantie: 6 Maanden volledige Auto Keijzers garantie
Motorrijtuigenbelasting: € 226 - 254 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-navigatie full map
- bi-xenon koplampen
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hoofdsteunen voor en achter
- koplampreiniging
- Lederen interieur
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Metaal-/micakleur
- mistlampen voor
- Mobility-Line
- Optioneel leverbaar met ruime Garantie, onderhouds en inruil mogelijkheden.
- Parkeersensor achter
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Trekhaak afneembaar
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
- Windscherm
Een cabriolet is gebouwd voor plezier, kilometer na kilometer. Met een auto als deze Volvo C70 Convertible komt u absoluut goed voor de dag. Deze auto uit 2006 heeft 249471 kilometer gereden. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Ouderwets vakmanschap en natuurlijke materialen komen samen in het lederen interieur. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker.
Terwijl het navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het premium audiosysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Het luxeniveau in deze Volvo is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. De uitrusting van deze Volvo is met lederen versnellingspook, sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter behoorlijk compleet.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.
De auto van uw keuze tegen een scherpe bodemprijs. Die vindt u bij Auto Keijzers. Maar we doen meer. We bieden u de keuze uit een aantal aanvullende dienstenpakketten. Zo meenemen kan altijd, maar kiest u voor één van onze afleverpakketten, dan weet u zeker dat u een auto koopt waar zorg aan besteed is. Wij bieden u de mogelijkheid te kiezen uit 2 afleverpakketten. En wel of geen inruil. Vraag naar de mogelijkheden! NATIONALE AUTOPAS EN ONDERHOUDSHISTORIE AANWEZIG. Ook kunt u bij ons uw auto, caravan, camper, motor of boot inruilen. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. 2 koopzondagen per maand. Kom naar onze showroom. Altijd 500 hoogwaardige occasions op voorraad. Wilt u informatie en inruilen bel dan onze verkoopadviseurs. GELD VRIJMAKEN? WIJ BETALEN OOK TOE OP EEN GOEDKOPE AUTO! Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.