MarktPlaza

Audi A4 Allroad - 2.0 TFSI quattro Pro Line Pano Navi Xenon Led Uniek Mooi Zondag a.s. open

545x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: apr 2009 - jan 2012
Modelcode: B8
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Koppel: 350 Nm
GVW: 2.220 kg
Afmetingen (LxBxH): 483 x 184 x 151 cm
Wielbasis: 281 cm
Tankinhoud: 64 liter
Acceleratie (0-100): 6,9 s
Topsnelheid: 230 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,1 l/100km (1 op 12,3)
Brandstofverbruik in de stad: 10,2 l/100km (1 op 9,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
CO2 uitstoot: 189 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2
Garantie: 6 Maanden volledige Auto Keijzers garantie
Motorrijtuigenbelasting: € 226 - 254 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bi-xenon koplampen
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Electr. Achterklep
- electr. verstelb. stoel
- Elektrisch bedienbare achterklep
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Hill hold functie
- koplampreiniging
- Leder/Alcantara
- Lederen/alcantara bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 18"
- mistlampen voor
- Open dak
- Optioneel leverbaar met ruime Garantie, onderhouds en inruil mogelijkheden.
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor en achter
- Private glass
- Radio-cd/mp3 speler
- Sportinterieur
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
- Zwart Hemeldak
Motor is gereviseerd bij 106.000km. Historie is aantoonbaar dmv facturen.Als u gaat voor kwaliteit zonder compromis, dan is deze Audi A4 Allroad uit 2009 een auto voor u. Het is een dealeronderhouden auto die 149919 kilometer gelopen heeft. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De actieve veiligheid wordt verder vergroot dankzij vierwielaandrijving. Mooi om te zien en heerlijk om in te zitten zijn de sportstoelen, die u onderweg optimale ondersteuning geven. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, dakreling, aluminium dakrailing, extra getint glas, zwarte hemelbekleding, led-achterlichten, met elektrisch verstelbare lendesteun, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
U kunt het audiosysteem en het navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur of zelf met uw stem. Ook is de auto voorzien van electronic climate control. Het luxeniveau in deze Audi is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regen- en lichtsensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. De uitrusting van deze Audi is met lederen versnellingspook, lederen sportstuur, dvd-systeem en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Audi A4 Allroad samen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.
De auto van uw keuze tegen een scherpe bodemprijs. Die vindt u bij Auto Keijzers. Maar we doen meer. We bieden u de keuze uit een aantal aanvullende dienstenpakketten. Zo meenemen kan altijd, maar kiest u voor één van onze afleverpakketten, dan weet u zeker dat u een auto koopt waar zorg aan besteed is. Wij bieden u de mogelijkheid te kiezen uit 2 afleverpakketten. En wel of geen inruil. Vraag naar de mogelijkheden! NATIONALE AUTOPAS EN ONDERHOUDSHISTORIE AANWEZIG. Ook kunt u bij ons uw auto, caravan, camper, motor of boot inruilen. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. 2 koopzondagen per maand. Kom naar onze showroom. Altijd 500 hoogwaardige occasions op voorraad. Wilt u informatie en inruilen bel dan onze verkoopadviseurs. GELD VRIJMAKEN? WIJ BETALEN OOK TOE OP EEN GOEDKOPE AUTO! Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.