MarktPlaza

Volkswagen Touareg - 3.0 TDI Highline Leer Navi 19"LM Xenon 239PK

684x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 8 versnellingen, Automaat
Modelreeks: apr 2010 - mei 2011
Modelcode: 7P
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Koppel: 550 Nm
GVW: 2.910 kg
Afmetingen (LxBxH): 489 x 194 x 173 cm
Wielbasis: 289 cm
Tankinhoud: 85 liter
Acceleratie (0-100): 8,0 s
Topsnelheid: 218 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,4 l/100km (1 op 13,5)
Brandstofverbruik in de stad: 8,8 l/100km (1 op 11,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
CO2 uitstoot: 199 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2
Garantie: 6 Maanden volledige Auto Keijzers garantie
Motorrijtuigenbelasting: € 616 - 658 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- 19 Inch LMV
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Audio-navigatie full map + hard disk + cd-wiss.
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bi-xenon koplampen
- Centr. Port. Vergrendeling op afstand
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronisch Sper Differentieel
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 19"
- Luchtvering en automatische niveauregeling
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Optioneel leverbaar met ruime Garantie, onderhouds en inruil mogelijkheden.
- Parkeersensor voor en achter
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Trekhaak wegklapbaar
- Voorstoelen verwarmd
Met een auto als deze Volkswagen Touareg komt u absoluut goed voor de dag. Deze dealeronderhouden auto uit 2010 heeft 223404 kilometer gereden. De krachtige motor geeft deze Volkswagen uitstekende prestaties. Het met leer beklede interieur is comfortabel en stijlvol. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Een milieuvriendelijke optie is het start-stopsysteem.
In deze auto beschikt u natuurlijk over een navigatiesysteem. Het premium audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit, u bedient dit veilig via het stuurwiel. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Volkswagen is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren voor en achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. En deze auto heeft ook lederen stuur, hifi-luidsprekers, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes en bekerhouder als standaard uitrusting.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Touareg samen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Volkswagen in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
De auto van uw keuze tegen een scherpe bodemprijs. Die vindt u bij Auto Keijzers. Maar we doen meer. We bieden u de keuze uit een aantal aanvullende dienstenpakketten. Zo meenemen kan altijd, maar kiest u voor één van onze afleverpakketten, dan weet u zeker dat u een auto koopt waar zorg aan besteed is. Wij bieden u de mogelijkheid te kiezen uit 2 afleverpakketten. En wel of geen inruil. Vraag naar de mogelijkheden! NATIONALE AUTOPAS EN ONDERHOUDSHISTORIE AANWEZIG. Ook kunt u bij ons uw auto, caravan, camper, motor of boot inruilen. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. 2 koopzondagen per maand. Kom naar onze showroom. Altijd 500 hoogwaardige occasions op voorraad. Wilt u informatie en inruilen bel dan onze verkoopadviseurs. GELD VRIJMAKEN? WIJ BETALEN OOK TOE OP EEN GOEDKOPE AUTO! Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.