MarktPlaza

Audi TT Roadster - 1.8 5V Turbo Baseball-leer Stoelverwarming Youngtimer Zondag a.s. open

751x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: aug 2002 - jul 2005
Modelcode: 8N9
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.635 kg
Afmetingen (LxBxH): 404 x 176 x 135 cm
Wielbasis: 242 cm
Acceleratie (0-100): 8,9 s
Topsnelheid: 214 km/u
CO2 uitstoot: 197 g/km
Emissieklasse: Euro4
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Baseball leder
- Bestuurders-informatie-systeem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centr. Port. Vergrendeling op afstand
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Elektronisch Sper Differentieel
- Lederen stuurwiel
- Optioneel leverbaar met ruime Garantie, onderhouds en inruil mogelijkheden.
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Sportonderstel
- Sportstoelen voor
- Stuur verstelbaar
Beleef de jaargetijden ten volle met deze cabriolet. De nieuwste technieken zijn samengevoegd in een smaakvol ontworpen auto en maken van deze Audi TT Roadster een uitblinker in veiligheid en comfort. Het interieur van deze auto is bekleed met leer voor een ongeëvenaard luxueuze uitstraling. Mooi om te zien en heerlijk om in te zitten zijn de sportstoelen, die u onderweg optimale ondersteuning geven. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, windscherm, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Deze auto is voorzien van lederen stuur, bestuurders-informatie-systeem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Audi in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
De auto van uw keuze tegen een scherpe bodemprijs. Die vindt u bij Auto Keijzers. Maar we doen meer. We bieden u de keuze uit een aantal aanvullende dienstenpakketten. Zo meenemen kan altijd, maar kiest u voor één van onze afleverpakketten, dan weet u zeker dat u een auto koopt waar zorg aan besteed is. Wij bieden u de mogelijkheid te kiezen uit 2 afleverpakketten. En wel of geen inruil. Vraag naar de mogelijkheden! NATIONALE AUTOPAS EN ONDERHOUDSHISTORIE AANWEZIG. Ook kunt u bij ons uw auto, caravan, camper, motor of boot inruilen. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. 2 koopzondagen per maand. Kom naar onze showroom. Altijd 500 hoogwaardige occasions op voorraad. Wilt u informatie en inruilen bel dan onze verkoopadviseurs. GELD VRIJMAKEN? WIJ BETALEN OOK TOE OP EEN GOEDKOPE AUTO! Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.