MarktPlaza

Volkswagen Up! - 1.0 high up

578x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 165/70 R14
GVW: 1.290 kg
Afmetingen (LxBxH): 354 x 164 x 149 cm
Wielbasis: 242 cm
Acceleratie (0-100): 8,3 s
Topsnelheid: 171 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 108 g/km
Emissieklasse: Euro5
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Bovag standaard (zonder meerprijs): Standaard 6 maanden Bovag garantie, kleine onderhoudsbeurt en minimaal 1 jaar APK keuring.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG Afleverbeurt
- Bovag extra (€ 595): 12 Maanden Bovag garantie, onderhoudsbeurt conform fabrieksopgave en minimaal 1 jaar APK keuring.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (12 maanden); BOVAG Afleverbeurt
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Navigatie-systeem uitneembaar
- Parkeersensor achter
- Signaalkleur
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Versnellingspook
- Voorstoelen verwarmd
Gebouwd voor vele jaren rijplezier waarbij comfort en veiligheid op de eerste plaats staan, dat is deze typisch Duitse Volkswagen Up!. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Er is stoelverwarming aanwezig in deze auto. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Up! is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.
U bent van harte welkom voor een proefrit of een vrijblijvende offerte. De prijzen van onze auto's zijn rijklaar prijzen. Dat is dus inclusief een kleine onderhoudsbeurt met apk keuring en bij auto's boven € 4500,00 6 maanden Bovag garantie. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor een grote onderhoudsbeurt met 12 maanden garantie, hiervoor bedragen de kosten € 595,00. Kijk voor al onze occasions en acties op www.ata-autobedrijven.nl Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.