MarktPlaza

Fiat 500 C - 1.2 Lounge cabriolet

565x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 185/55 R15
GVW: 1.355 kg
Afmetingen (LxBxH): 355 x 163 x 149 cm
Wielbasis: 230 cm
Acceleratie (0-100): 12,9 s
Topsnelheid: 160 km/u
Interieurkleur: Beige
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
CO2 uitstoot: 110 g/km
Emissieklasse: Euro5
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Bovag standaard (zonder meerprijs): Standaard 6 maanden Bovag garantie, kleine onderhoudsbeurt en minimaal 1 jaar APK keuring.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG Afleverbeurt
- Bovag extra (€ 595): 12 Maanden Bovag garantie, onderhoudsbeurt conform fabrieksopgave en minimaal 1 jaar APK keuring.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (12 maanden); BOVAG Afleverbeurt
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Elektrisch bedienbare kap
- Elektrische ramen voor
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 15"
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Radio-CD/MP3 speler
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Fiat 500 C. De aandrijving van deze Fiat wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. De hoogwaardige, lederen bekleding benadrukt de kwaliteit van deze auto. Snel genieten van de buitenlucht is gemakkelijker dan ooit met dank aan het elektrisch bedienbare cabriodak. Een milieuvriendelijke optie is het start-stopsysteem. Tot de uitrusting van deze Fiat behoren ook 15 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Natuurlijk behoren lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Zoals u mag verwachten van deze Fiat 500 C is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Fiat voor een proefrit reserveren.
U bent van harte welkom voor een proefrit of een vrijblijvende offerte. De prijzen van onze auto's zijn rijklaar prijzen. Dat is dus inclusief een kleine onderhoudsbeurt met apk keuring en bij auto's boven € 4500,00 6 maanden Bovag garantie. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor een grote onderhoudsbeurt met 12 maanden garantie, hiervoor bedragen de kosten € 595,00. Kijk voor al onze occasions en acties op www.ata-autobedrijven.nl Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.